Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania “Băcăuani Activi”

0

Ești înconjurat de oameni implicați care contribuie în fiecare zi la schimbarea în bine a comunității băcăuane? Atunci este momentul să îi susții!

Asociația “Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD), în parteneriat cu asociația “Un Zâmbet” Bacău organizează în perioada 2 decembrie – 17 decembrie 2014 campania “Băcăuani Activi” prin intermediul căreia ne propunem să îi promovăm pe cetățenii care, prin implicarea și devotamentul lor, au reușit să contribuie la dezvoltarea comunității băcăuane în anul 2014.

Afis final campanie bacauni activi

Portretul unui Cetățean Activ

– este implicat în comunitatea bacăuană, a desfășurat/deșfășoară activități cu impact pozitiv în diferite domenii (antreprenoriat, educațional, politic, sportiv, artistic, voluntariat, mass-media etc )

– este persoană energică, dinamică și optimistă, care privește “partea plină a paharului”;

– are spirit de inițiativă, este ingenios, împărtășeste și aplică ideile sale inovatoare pentru Bacău;

– o persoană informată despre noutățile și schimbările care au loc la nivelul județului/ municipiului;
– cinstit, responsabil și dedicat muncii sale;

– nu în ultimul rând, devotat comunității din care provine.

Ai regăsit pe cineva care se încadrează în descrierea de mai sus?

Trimite propunerea ta la adresa contact@bacaulactiv.ro până pe data de 7 decembrie 2014, iar în perioada 8 – 16 decembrie 2014 vei putea să-l susții acordându-i votul tău prin intermediul website-ului www.bacaulactiv.ro sau a paginii noastre de Facebook.

Anunțarea câștigatorului va avea loc miercuri, 17 decembrie 2014, în cadrul conferinței “Aleșii Băcăuani la raport”.

Campania este organizată sub egida proiectului “Cetățeni activi pentru Bacău” finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.