Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasada lui Moş Crăciun se redeschide pe 6 decembrie

0

Sâmbătă, 6 decembrie ora 17.30 are loc Deschiderea Ambasadei lui Moş Crăciun în Parcul Mogoşoaia. Aceasta a ajuns la cea de a Va ediţie şi cum cifra 5 reprezintă cele cinci simţuri, conceptual de anul acesta se bazează pe a aduce bucurie fiecăruia dintre ele.

AfisAmbasada

Astfel pe 6 decembrie începând cu ora 17.30 vă puteţi bucura de colinde de Crăciun, un show de dans alături de Crăciuniţele lui Willmark, muzică de fanfară şi o piesă de teatru marca Fun Science prin intermediul căreia veţi afla cum ajunge Moş Crăciun într-o singură noapte la toţi copiii.

Moş Crăciun a transmis deja organizatorilor că în Mogoşoaia el şi elfii vor să petreacă cel mai mult timp pentru că acolo le place cel mai mult. Astfel în parcul Mogoşoaia au fost instalate peste 200.000 de beculeţe reunite într-un design unic pentru a-l ajuta să recunoască uşor locul unde trebuie să aterizeze la ora 18.00.

Toţi copiii sunt aşteptaţi cu paşaportul să primească viza Ambasadei lui Moş Crăciun. Cei care nu îl mai au din anii anteriori vor primi altul pe care îl pot folosi de acum încolo.

Moşul şi elfii vă aşteapă zilnic până pe data de 24 decembrie să-i vizitaţi şi să le spuneţi dorinţele de Crăciun.

Programul  complet este disponibil pe www.parculmogosoaia.ro şi Facebook: Targusorul Brancovenilor

Cum a fost anul trecut la Ambasada lui Moş Crăciun puteţi vedea AICI

 

 

 

Persoană de contact:

Ştefana Mireţ Vlad

0736 399 334

stefana.miret@gmail.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.