Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Astazi incepe Caravana Metropolis la gradina Palas Iasi: sase nopti de film in aer liber. Ce este in program?

0

Caravana Metropolis – ‘Cinema in aer liber’, cel mai mare festival nomad de film din tara, a ajuns astazi la Iasi, al patrulea oras de pe itinerariul din acest an, unde va ramane intre 24 – 29 iunie.

metropolis iasi

La gradina Palas (in spatele Palatului Culturii din Iasi), de marti pana duminica, incepand cu ora 21.30, iesenii sunt asteptati sa se bucure de o selectie de sase filme noi-noute, multi-premiate la importante festivaluri internationale de film, toate in aer liber. Vom viziona:

Marti, 24 iunie, 21.30, #selfie, r. Cristina iacob

Miercuri, 25 iunie, 21.30, HER, r. Spike Jonze

Joi, 26 iunie, 21.30, Borgman, r. Alex van Wanderman

Vineri, 27 iunie, 21.30, La Cage Doree, r. Rubens Alves

Sambata, 28 iunie, 21.30, The Grand Budapest Hotel, r. Wes Anderson

Duminica, 29 iunie, 21.30, La Grande Bellezza

Caravana Metropolis utilizeaza cel mai performant echipament de proiectie in aer liber din Romania, un ecran gonflabil de 120 m², si singurul proiector digital mobil din tara, de 17.000 lumeni, care permit urmarirea filmelor la o calitate inalta, intalnita in marile cinematografe ale lumii.

Pentru rezervari bilete/abonamente online, va sta la dispozitie site-ul caravana.metropolisfilm.ro

Facebook event: https://www.facebook.com/events/640952835988489/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.