Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAA Young Professionals anunță o nouă ediție Civic Vox. Nume sonore din MarCom dau voce ONG-urilor prin VOLUNTARIAT LA PĂTRAT

0

Bucureşti, 23 iunie: IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de MarCom din România organizează o nouă ediție a proiectului Civic Vox!

Prin acest proiect voluntarii din cadrul asociației încearcă să dea voce organizațiilor non-guvernamentale, oferind perspective noi marketingului și comunicării din acest domeniu. ONG-urile participante vor avea posibilitatea să afle de la cele mai importante voci din industrie cum să potențeze generarea de rezultate printr-o organizare mai eficientă, dar mai ales printr-o comunicare fără cusur cu publicul țintă, cu sponsorii și colaboratorii în noul context și nu numai.

În ediția cu numărul 4, prin „Voluntariat la Pătrat”, IAA YP își propune să maximizeze potențialul ONG-urilor participante și să aducă „la pătrat” toate eforturile de comunicare și promovare a cauzelor lor, într-un mod axat pe nevoi.

După o analiză a unui formular de nevoi completat de membrii ONG-urilor din întreaga țara s-au ales și temele pentru patru workshop-uri în cadrul cărora se vor contura idei și bune practici ce vor putea fi puse în practică pentru atingerea obiectivelor fiecărei organizații:

  • Project Management, Leadership, Motivarea Voluntarilor și Structurarea Rolurilor,

  • PR & Evenimente, Parteneriate Media și Influencers Marketing,

  • Social Media

  • Sponsorizări, Relația cu Sponsorul și Atragere de donații

Trainerii care vor susține workshopurile sunt: Diana Pirciu (FRF/Euro 2020), Cristian China Birta (Kooperativa 2.0), Andra Negru & Teodora Bălțatu (Mavericks), Anamaria Hancu (Let’s do it Romania).

În IAA Young Professionals, “Sharing is caring” e o vorbă care se pune cu adevărat în practică. Cred cu tărie că odată ce atingi un anumit nivel de expertiză într-un domeniu, este natural să împărtășești o parte din cunoștințele tale comunității. Prin CIVIC VOX, încurajăm ONG-urile să iasă din zona de confort și să participe la atelierele pregătite, pentru a descoperi noi metode de comunicare cu publicul, tactici eficiente de planificare și resurse generatoare de rezultate. Astfel, ediția de anul acesta, intitulată sugestiv “Voluntariat la pătrat”, se concentrează pe îmbunătățirea eforturilor de promovare a ONG-urilor și susținerea lor în atingerea unor obiective specifice.” a declarat Sabrina Vlăsceanu Președinte IAA Young Professionals România.

Ediția de anul acesta are o deschidere mai largă, întrucât se va desfășura online în perioada 29 iunie – 2 iulie. Locurile la cele 4 workshop-uri sunt limitate, iar înscrierea se poate face completând acest formular..

Despre IAA Young Professionals România

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 12 țări.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative) și Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea IAA YP Chapter Excellence Compass Award în 2016, 2018 și 2020, find desemnată ca cea mai activă și creativă filială YP din lume.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.