Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

E-târg ZoriDeRomânia, târgul online al celor mai dorite produse româneşti

0

În perioada 10-13 iunie 2021 are loc un eveniment online unic în România, E-târg ZoriDeRomânia, în cadrul căruia producătorii români vor vinde produse cu preţuri reduse cu până la 50%, produse votate chiar de cumpărători în cadrul unor sondaje desfăşurate pe Facebook şi Instagram ZoriDeRomania în perioada premergătoare evenimentului (10 mai-8 iunie).

Platforma ZoriDeRomania.ro a fost lansată în toamna anului trecut şi este dedicată promovării producătorilor români de articole pentru întreaga familie şi pentru casă. Scopul platformei este acela de a ajuta mărcile autohtone să fie mai bine cunoscute de consumatorii români, iar aceştia să beneficieze de produse românesti de calitate. E-târg ZoriDeRomânia vine pentru a facilita procesul de cumpărare directă a produselor românesti; astfel, doar în perioada 10-13 iunie, produsele româneşti, cu reduceri consistente, vor putea fi cumpărate direct de pe ZoriDeRomania.ro şi vor beneficia de transport inclus!

Peste 40 de producători-expozanţi vor participa la târgul online desfăşurat în cele 4 zile din iunie cu produse variate: îmbrăcăminte şi încăltăminte pentru întreaga familie, cosmetice din ingrediente naturale, accesorii şi genţi din piele naturală, produse pentru bebeluşi, obiecte de ceramică şi decoraţiuni pentru casă. În cadrul evenimentului, asociaţia umanitară Bikers for Humanity va vinde articole vestimentare, iar sumele strânse vor fi folosite la renovarea unui centru pentru copii institutionalizaţi.

Până pe 8 iunie, iubitorii lucrurilor fabricate în România îsi pot vota preferatele pe paginile de Facebook şi Instagram ZoriDeRomania pentru ca acestea să fie prezente la E-târg ZoriDeRomânia cu un preţ special.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.