Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Poveşti pentru mai bine”, concurs de proiecte jurnalistice pe teme sociale cu premii totale de 7000 euro

0

Poveşti pentru mai bine, un concurs de proiecte jurnalistice pe teme sociale iniţiat de Decât o Revistă şi Fundaţia ERSTE

În perioada septembrie 2012 – iunie 2013, Decât o Revistă/Asociaţia Media DoR, împreună cu Fundaţia ERSTE spun „Poveşti pentru mai bine”.

„Poveşti pentru mai bine” este un concurs de proiecte jurnalistice care vizează integrarea socială a minorităţilor – etnice, religioase, sexuale, sociale etc. Scopul concursului este să le ofere jurnaliştilor resurse financiare să documenteze, să scrie şi apoi să publice materiale de impact despre România de azi.

Aplicaţiile vor fi trimise pe adresa povestipentrumaibine@decatorevista.ro până pe 15 octombrie 2012 şi trebuie să conţină:

– formularul de aplicaţie completat (tinyurl.com/FormularDoR-ERSTE);

– materiale din portofoliu (dacă n-aţi avut linkuri de introdus în formular);

– CV.

Proiectele câştigătoare vor fi anunţate până pe 25 octombrie 2012.

Materialele produse în cadrul concursului vor fi publicate în perioada martie – iunie 2013. Finanţările oferite sunt în valoare totală de 7.000 EUR, proiectele selectate putând beneficia de un maximum de 1.500 EUR.

Juriul este format din Mona Nicoară (regizor de film documentar), Andreea Gurău (Fundaţia ERSTE), Mircea Vasilescu (redactor-şef Dilema Veche), Andrei Postelnicu (jurnalist), Cristian Lupşa (redactor-şef  Decât o Revistă).

Pentru mai multe detalii contactaţi redacţia DoR la povestipentrumaibine@decatorevista.ro 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.