Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Jazz & Tango pentru plantarea Pădurii Copiilor!

0

Luni, 5 decembrie 2011, asociația ViitorPlus invită iubitorii de muzică bună şi dans să participe la evenimentul “Forest Jazz&Tango”,  un concert caritabil pentru strângerea de fonduri necesare plantării Pădurii Copiilor.

Forest Jazz&Tango va avea loc luni, 5 decembrie, în Spice Club din București, începând cu ora 19:00 și își dorește să susțină cauza „Pădurea Copiilor” prin strângerea de fonduri. Invitații speciali ai evenimentului sunt: Luiza Zan(voce) şi Edi Jak Neumann(saxofon, sempler), Irina Sârbu și Alex Man, Jezebel și Puiu Pascu (claviaturi), Tudor Anghelescu.

Pe lângă acordurile de jazz şi tango, participanţii vor asista la demonstraţii de tango argentinian şi vor putea chiar învăţa cum să danseze tango de la Școala de dezvoltare culturală Magisteria. Organizatorii au mai pregătit o tombolă cu premii speciale, plus un silent auction cu obiecte hand-made.

Intrarea la concert se face pe baza unei donații de 20 de lei pentru proiectul “Pădurea Copiilor”. Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul www.viitorplus.ro/doneaza, de la  sediul asociației ViitorPlus (Str. Speranței 27, ap.1, sector 2) sau în seara evenimentului. ViitorPlus încurajează contribuţia donatorilor şi sponsorilor pentru atingerea obiectivului de 30.000 de puieţi prin donaţii online pe www.viitorplus.ro/doneaza.

“Pădurea Copiilor” este un nou proiect ViitorPlus, dezvoltat sub umbrela programului „Adoptă un copac!”, cu scopul de a planta şi îngriji câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Pentru început se doreşte plantarea a 30.000 de puieţi, câte unul pentru fiecare nou-născut din Bucureşti. Până acum, au fost strânse fonduri pentru plantarea primilor 7.500 de puieţi. Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe .

Evenimentul este organizat de ViitorPlus-asociația pentru dezvoltare durabilă, partener principal fiind Spice Club. Alţi parteneri ai evenimentului: Școala de dezvoltare culturală Magisteria, Școlile “Lucian și Monica” și “Casa de tango”.

 

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.