Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In 8 decembrie Mentorship for Success te ajuta sa-ti definesti un plan de cariera

0

Te afli intr-un moment in care iti definesti obiectivele pe termen lung? Vrei sa aplici la studii, la un program, la un training si nu stii daca ti se potriveste? In decembrie Mentorship for Success te ajuta sa-ti definesti un plan de cariera.

Mentorship for Success raspunde nevoii de mentorat a tinerilor, provocandu-i constant pentru a-si atinge rezultatele dorite. In octombrie – decembrie 2011 iti propunem o serie de intalniri cu profesionisti din comunicare, leadership, coaching si mentoring, trainind si branding personal.

Te asteptam pe 8 decembrie 2011, ora 17.00,  la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei, nr. 61), pentru a descoperi impreuna cu Maria Dinu, HR Business Partner Supply Chain Coca-Cola HBC in cadrul workshopului de Career Coaching care sunt pasii pentru a stabili obiective clare pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Maria Dinu este HR Business Partner Supply Chain la Coca-Cola HBC Romania si lucreaza in resurse umane de 11 ani. Primii 4 au fost intr-o asociatie studenteasca au pus bazele pentru ceea ce inseamna HR: recrutare, interviuri, training, evaluarea performantelor si coaching.  A fost trainer si consultant la CODECS, dupa care s-a alaturat echipei de la Procter&Gamble, unde a urcat pas cu pas pe scara ierarhica si experimentand diversele arii de HR. Din 2010 lucreaza in Coca-Cola si invata in fiecare zi mai multe despre ce inseamna HR pentru oamenii din Supply Chain: Productie, Logistica, Planificare sau Calitate. In timpul liber scrie despre coaching si organizarea vietii pe blog: www.lifetoolkit.net.

In cadrul workshopurilor poti afla mai multe informatii despre programul Mentorship for Success si despre conditiile de participare. Urmareste-ne pe http://www.facebook.com/MentorshipforSuccess si/sau www.mygrasp.org pentru mai multe detalii.

Cum pot participa?

Pentru a te inscrie la workshopul de Personal branding trimite-ne CV-ul impreuna cu raspunsul tau la intrebarea: De ce este important sa ne stabilim obiective si un plan de cariera? (maxim 200 de cuvinte). Trimite-ne raspunsul la adresa mentorship@mygrasp.org pana pe 6 decembrie!Despre autor

avatar

Asociația Globală a Tinerilor Studenți și Profesioniști Români (GRASP) este o organizație neguvernamentală fondată în 2008 la iniţiativa unui grup de tineri români aflaţi la studii în străinătate. GRASP este o reţea deschisă care contribuie activ la schimbarea României prin implicare civică, îmbunătăţirea politicilor publice, transfer de cunoştințe şi know-how, încurajarea dialogului şi dezbaterilor publice și susținerea antreprenoriatului. www.mygrasp.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.