Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum va influenţa 2013 mediul de afaceri şi societatea civilă?

0

Pe 31 ianurie, începând cu ora 19.00, The HUB București vă invită la o conversație cu experți pe tema posibilelor scenarii ale lui 2013 și ce oportunități vom avea pentru acțuni relevante în domeniile noastre de activitate.

 

Dezbaterea moderată de Lucian Mîndruță – Creative Marketing Manager Mediafax îi va avea ca invitați pe Roxana Vitan – Romanian American Foundation, Andrei Țărnea – Institutul Aspen România și Marian Popa.

HUB-Talks-2013

Indiferent că vorbim de un atreprenor, un lider al unui ONG, un freelancer sau un anagajat într-o companie, a cincea ediție HUB Talks își propune să ofere participanților o perspectivă mai largă asupra realităților noastre curente și să îi sprijine în a-și seta direcțiile de urmat în acest an.

Principalele teme abordate în cadrul evenimentului:

  • Care sunt principalele lecții învățate în 2012?
  • Care vor fi „marile” decizii ce ar trebui luate în 2013 atât la nivel local cât și regional?
  • Care sunt nevoile de inovare atât în afaceri dar și în societatea civilă?
  • Care ar putea fi un scenariu pozitiv pentru dezvoltarea afacerilor sociale și care sunt acțiunile individuale pe care fiecare le poate face pentru sprijinirea acestui domeniu?
  • Ce oportunități de colaborare trans-sectoriale putem prevedea?
  • Cum va fi privită dezvoltarea durabilă în 2013?
  • Care este rolul cheie al unei comunități precum The HUB în 2013?

 

Inspirat din provocările și realitățile societății în care trăim și din dorința celor care trec pragul The HUB București de a pune umărul la găsirea unor soluții acestor provocări, HUB Talks face parte dintr-o serie de întâlniri lunare ce își propun să fie un spațiu de conversații și dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Pentru a participa la acest eveniment cei interesați pot alege un pachet de membru în comunitatea The HUB București și să aibă astfel acces la toate evenimentele ori pot achita taxa de participare la evenimentul HUB Talks. Detalii despre eveniment și înregistrările sunt disponibile aici http://bucharest.the-hub.net/event/hub-talks-perspectives-on-2013

————————-

the HUBThe HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv.

The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.