Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima ocazie: Happy Movie, 9 februarie

0

Pe 9 februarie este ultima ocazie sa vedeti un documentar care a reunit deja sute de oameni in Romania, Happy Movie! 9 februarie, 2013, Bucuresti.

happy movieTimp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii, fericirea!
Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce inseamna fericirea şi cum putem urmări o viata mai sanatoasa si mai fericita.

Mai multe informatii aici: .instituteforhappiness.ro

Pentru bilete si informatii, sunati la 0752.187813. 
Pret bilet: 20 lei

 

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.