Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BIROU CENTRAL DE LA 15 EURO PE LUNĂ – Exclusiv pentru inovatori

0

Astăzi începe a doua săptămână de lucru la The HUB Bucharest, cel mai nou spațiu comun de lucru deschis în centrul Bucureștiului. The HUB Bucharest își propune să sprijine și să amplifice businessurile, organizațiile și proiectele de inovație socială din România.

The HUB Bucharest se află la doi pași de Centrul Istoric, are o suprafață de 290 de metri pătrați cu funcționalitate de spațiu de lucru, de întâlniri și de evenimente. Toate variantele de abonament includ acces la internet wireless, imprimantă multifuncțională, bucătărie, cabine pentru telefoane private sau skype-calls și lounge. Cei implicați în proiecte sau businessuri care își propun să dezvolte o soluție sustenabilă la problemele societății noastre au acum o alternativă eficientă la lucratul de acasă sau din cafenele.

The HUB Bucharest este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Cum românii și-au dovedit talentul și abilitatea de a genera idei inovatoare în domeniul social, fondatorii HUB își propun să creeze și să întrețină ecosisteme care să ajute implementarea sustenabilă a acestor idei.

La data deschiderii, comunitatea HUB Bucharest număra deja peste 70 de freelanceri și antreprenori din zona inovației sociale, cât și angajați ai organizațiilor non-guvernamentale și for-profit care conduc activități cu impact social pozitiv. Spațiul actual permite găzduirea a peste 150 de membri cu grade diferite de implicare în comunitate.

The HUB Bucharest oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști. Cel mai mic abonament – HUB Connect – include 5 ore/ lună de folosire a spațiului, iar cel mai mare – HUB Unlimited – permite folosirea full-time a tuturor facilităților spațiului cât și participarea nelimitată la evenimentele organizate. Pe lângă spațiul comun de lucru, The HUB Bucharest organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.). Spațiul The HUB este de asemenea disponibil pentru închiriere de către non-membri, pentru întâlniri, workshop-uri sau alte evenimente.

The HUB Bucharest este un proiect inițiat de roPot, prima organizație-comunitate dedicată afacerilor sociale din România, care în cei doi ani de activitate a conectat peste 400 de oameni și a organizat zeci de evenimente utile celor din sfera antreprenoriatului social.

Comunitatea roPot devine acum comunitatea The HUB Bucharest, conectând peisajul antreprenoriatului și inovării sociale românești la o comunitate globală de spații comune de lucru, fondată în 2005la Londra, ce numără în prezent peste 25 de HUB-uri răspândite în orașe de pe 5 continente, care adună peste 4.000 de membri. Se așteaptă deschiderea a încă 15 spații în viitorul apropiat.

Rămâi și tu în contact permanent pe facebook.com/TheHUB.Bucharest

și twitter @HUB_Bucharest

 

 

 

 

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.