Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

33 de ferestre! Indrumar pentru descoperirea Bucurestiului!

1

Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului.
33 de ferestre din zona Plantelor / Mântuleasa
/ Popa Soare!

Pe Plantelor sâmbăta la prânz miroase a mâncare. Mâncare bună. Da, chiar dacă sună cam demodat, miroase ca la mama acasă. La 20 ale lui februarie, în Bucureștiul interbelic, pe strada Plantelor ferestrele stau deschise așteaptând probabil oaspetele de primăvară. Doar un iz de primăvară, căci este încă iarnă afară!

33 de ferestre din zona Plantelor / Mântuleasa / Popa Soare
Îndrumarul pentru descoperirea Bucureștiului ne-a dus pașii către una din cele mai interesante zone din București. Zona Mântuleasa / Plantelor / Popa Soare. Această ediție a îndrumarului este mai săracă la cuvinte pentru că dorim să lăsăm mai mult spațiu imaginilor. Imaginilor cu și despre ferestrele din zona Plantelor / Mântuleasa.

PS: Citește și articolele Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului. Biserica Anglicana-Dacia-Moșilor și  Indrumar pentru descoperirea Bucureștiului. Azi Chirigiu.

La bună vedere!
RomaniaPozitiva, februarie 2010

(Fotografiile aparțin lui Florin Ghindă, februarie 2010)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Indrumar pentru descoperirea Bucurestiului!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.