Youni4YOUth organizează în perioada 18-19 iunie, How to College, o conferință unde tinerii care doresc să studieze în străinătate vor afla direct de la studenții unor universități prestigioase informații despre întregul proces academic

0

Youni4YOUth, comunitatea tinerilor doritori să studieze în străinătate, creată sub umbrela Youni, organizează în perioada 18-19 iunie, How to College, o conferință aflată la a patra ediție, care se adresează deopotrivă tinerilor interesați să studieze în străinătate și părinților acestora. How to College reprezintă un proiect special creat pentru liceeni, de către liceeni care aduce studenți de la din străinătate alături de elevi dornici să își continue studiile în alte țări.

La eveniment vor participa studenți ai unor universități de prestigiu precum University of California Berkeley, Clark, NYU, LSE, Cambridge, Oxford, Rochester, Drexel, MIT, Harvard, University of Chicago, UCLA, Bocconi, IE, UCL, Kings, University of Michigan, Purdue, Carnegie Mellon și multe altele. Ei vor povesti experiențele lor din școală și din afara ei, iar elevii participanți vor putea adresa întrebări în scopul unei cunoașteri mai profunde a parcursului academic din țara și universitatea unde studiază.

„Se spune că în viață, experiența este cel mai bun profesor. Cu ocazia acestei conferințe, elevii români au ocazia să verifice ei înșiși acest fapt, stând de vorbă cu tineri care au făcut deja pasul pe care ei abia urmează să îl facă, acela de a căuta cea mai bună opțiune de studii universitare, pliată cât mai bine pe profilul lor”, explică Daniela Bordei, profesor coordonator al acestui eveniment și expert consultant în cadrul Youni, compania românească edtech care investește în formarea unui ecosistem regional de dezvoltare personală și mentorat pentru tinerii care doresc să studieze în străinătate. 

Evenimentul se va desfășura prin bunăvoința și patronajul Ministerului Culturii, în aula instituției, între orele 10:30 și 18:30. Doritorii (elevi și părinți) se pot înscrie la eveniment folosind linkul acesta: https://ticketing.connecteens.org/connecteens/HTC-4/

 

Despre Youni:

Youni este o companie 100% românească, fondată în 2017 de antreprenorul Andrei Nicolae. Peste 14.000 de elevi și studenți au beneficiat până acum de serviciile companiei. Până în prezent, compania a primit investiții totale în valoare de peste 1 milion de euro de la EGV, Simple Capital și angel investors. Fondatorul companiei, Andrei Nicolae, își propune ca, prin intermediul Youni, în următorii 5 ani să ajute 1 milion de elevi să ajungă la universitatea potrivită.

Mai multe informații regăsiți pe pagina web: https://younichoice.com/ 

Puteți urmări rezultatele și activitățile elevilor din cadrul programelor Youni pe pagina de Instagram: https://instagram.com/younichoice

Pentru orice intrebare legată de Youni sau serviciile oferite:

Email: office@younichoice.com / Telefon: +40 774 051 652

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.