Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: Workshopul “Întrebări cheie pentru antreprenori sociali. Cum construim inițiative sistemice de impact”

0

Vă invităm să participați la workshopul “Întrebări cheie pentru antreprenori sociali. Cum construim inițiative sistemice de impact” organizat de Ashoka România, care va avea loc în 9 noiembrie la Timișoara, la AMBASADA – sala de ședințe de la parter, între orele 17 – 21. Sunt disponibile doar 20 de locuri. Cei care doresc să participle sunt rugați să ne scrie un email la adresa contact@upgrademycity.ro

Sursa: aici.

 

Participanții vor avea ocazia să lucreze individual pe propriile idei de proiecte și să discute în grup trei din cele șapte întrebări strategice propuse de Ashoka în Ghidul “7 Întrebări Cheie pe care toti Antreprenorii Sociali ar trebui să și le adreseze” ce va fi disponibil în curând și în limba română pe site-ul Ashoka România.

Mai precis, ne vom focaliza pe:
1. Definirea problemei sociale si a cauzelor si efectelor acesteia
2. Valoarea adaugată a soluției dezvoltate
3. Înțelegerea conceptului de impact social și integrarea sa în soluția propusă.

Despre autor

avatar

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale, clasată de NGO Advisor pe locul 13 din 500 de ONG-uri din lume și având o rețea de peste 3800 antreprenori sociali din toată lumea, 5 dintre ei și români. Ashoka este prezentă începând din 2017 și în România unde își propune să contribuie la crearea unei societăți în care fiecare cetățean este un agent al schimbării, capabil să ia acțiune în mod creativ pentru a rezolva probleme sociale. Ashoka România este susținută de Romanian-American Foundation, partener de lansare și de NN România, partener strategic.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.