Dezbatere dedicată rezultatelor obținute în urma proiectului România Educată / online 29 noiembrie 2023

0

Asociația “Ține de Noi” împreună cu Fundația Hanns Seidel – România și în colaborare cu Federația Coaliția pentru Educație vă adresează invitația de a participa la o dezbatere dedicată rezultatelor obținute în urma proiectului România Educată.

Evenimentul va avea loc online, pe data de 29 noiembrie, ora 16:00.

Evenimentul are loc online, prin intermediul aplicației Zoom. Participarea este gratuită.
Link înscriere: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdDAl7NuJfmuK…/viewform

Sursa: aici.

Acest webinar de 2 ore și jumătate este gândit să ofere o platformă de discuție pentru toți cei care doresc să contribuie la transformarea sistemului de învățământ din România, profesori, directori, membri ai organizațiilor neguvernamentale și factori decizionali din domeniul educației.

Pornind de la „România Educată”, a fost adoptată o nouă lege a învățământului preuniversitar în 2023, ce va fi urmată de o avalanșă de măsuri și reglementări subsecvente, începând cu profilul elevului și continuând cu planurile-cadru, programele etc. Ce schimbări mai urmează în 2024 și cum vor fi acestea susținute financiar?

Agenda evenimentului include:
🔹 Panel de discuții cu invitați speciali din partea următorilor actori:
– Federația Coaliția pentru Educație
– Părinți
– Elevilor
– Director de școală
– Sindicatelor
– Profesor Merito
– ISJ
– Ministerul Educației
– Patronate
🔹 Sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri

Finalul anului reprezintă un moment de bilanț în care putem reflecta adupra schimbărilor semnificative în educație și a provocărilor cu care se confruntă sistemul nostru educațional.

Vă încurajăm să vă alăturați și să faceți parte din această mișcare pentru o schimbare reală în educație. Invitați-vă colegii, prietenii și oricine altcineva considerați că ar putea contribui la acest eveniment.

Participarea în cadrul acestui workshop este gratuită
Link înscriere: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdDAl7NuJfmuK…/viewform

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.