13 cu atitudine pentru Asociația Păsări

1

Pentru luna decembrie, toate fondurile strânse vor merge către Asociația Păsări. Mai exact, spre bursele educaționale a 100 de copii cu boli grave.

Până în prezent, prin alergările în toată lumea, Vlad Pop a ajutat educația a 500 de copii și a strâns peste 1 milion de euro pentru bursele educaționale ale copiilor cu afecțiuni grave, fiind singurul atlet din lume care a terminat toate cele 3 curse la 6633 Arctic Ultra. Asociația Păsări își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor.

 

Toate încasările din 13 decembrie ale salonului Catwalk by Ramona Mîndru, dar și donațiile clienților noștri vor fi direcționate pentru a ajuta asociația să-și poată continua misiunea. Împreună suntem mai buni! 

Dacă nu reușeșți să ajungi pe 13 decembrie la salon, dar dorești să contribui la această cauză, o poți face printr-o donație în contul RO26BTRLRONCRT0678775701, titular Asociația Păsări (deschis la Banca Transilvania) sau să distribui această postare în cercul tău de prieteni.

Detalii despre Asociația Păsări pe Instagram: https://www.instagram.com/asociatiapasari.ro/ și pe Facebook: https://www.facebook.com/asociatiapasari.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

  1. avatar

    Multumesc mult Romania Pozitiva pentru articol, pentru ca sustineti evenimentul 13 cu atitudine de la Catwalk by Ramona Mindru si sprijiniti educatia copiilor cu boli grave de la Asociația Păsări.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.