REHAU Interior Solutions lansează o serie de noi evenimente dedicate arhitecților și designerilor

0

REHAU Interior Solutions continuă să susțină arhitecții și designerii de interior cu o serie dinamică de training-uri concepute pentru a le îmbogăți perspectivele profesionale și pentru a le îmbunătăți practicile creative. Astfel, anul acesta, REHAU Interior Solutions organizează evenimente în parteneriat cu Arkia Creative Home, demonstrând obiectivul companiei de a fi mai aproape de arhitecții și designerii din România. 

Primul eveniment de acest tip, „Suprafețe inovatoare în designul interior”, a fost un adevarat succes, iar al doilea eveniment, „Curs teoretic cu exemple reale din piața construcțiilor: RAUVISIO innara – soluții placare fire.protect”, care a avut loc săptămâna trecută, a deschis din nou porțile pentru arhitecții și designerii de interior doritori să afle mai multe despre inovațiile în materie de amenajări interioare. În cadrul acestui eveniment, REHAU Interior Solutions a lansat și cel mai nou produs al său, RAUVISIO innara, dedicat amenajărilor interioare moderne, în trend cu cele mai noi standarde de securitate și durabilitate. Întreaga serie de evenimente se desfășoară în parteneriat cu brand ambassador Arh. Raluca Tautu – Arkia Creative Home, adunând aproximativ 80 de participanți.

Conceput special pentru aplicații de placare a pereților, RAUVISIO innara este o inovație adusă amenajărilor interioare, oferind arhitecților și designerilor un instrument versatil pentru a transforma spațiile cu un aspect estetic și funcționalitate de neegalat. Acest eveniment nu numai că a servit drept platformă de prezentare a capacităților RAUVISIO innara, dar a exemplificat și angajamentul REHAU Interior Solutions de a oferi experților din domeniul arhitecturii soluții de ultimă generație.

„La REHAU Interior Solutions, înțelegem că alături de arhitecții și designerii români putem redefini normele privind amenajările interioare și să evidențiăm importanța folosirii materialelor durabile și sustenabile în vederea obținerii unor rezultate excepționale. Prin evenimentele desfășurate în parteneriat cu Arkia Creative Home și prin introducerea RAUVISIO innara, ne reafirmăm angajamentul de a le oferi arhitecților și designerilor de interior soluții inovatoare cu ajutorul cărora proiectele lor să depășească așteptările”, a declarat Dan Drosu, Head of Interior Solutions REHAU Romania.

Materialul folosit pentru RAUVISIO innara este unul natural, care protejează mediul înconjurător și, datorită robusteții sale extraordinare, rezistă la orice solicitări. Versiunea sa fire.protect de placare a pereților asigură o protecție fiabilă în cazul unui incendiu, având clasificarea de protecție împotriva incendiilor A2-s1,d0. Astfel, produsul stabilește noi standarde în ceea ce privește materialele de construcție durabile având în compoziție sa un nou adaos format, aproape 100%, din componente minerale și fibre naturale. De aceea, placarea pereților cu RAUVISIO innara îi face mai rezistenți la zgârieturi și substanțe chimice, dar și ușor de curățat și reprezintă soluția perfectă pentru utilizarea în zonele în care suprafețele sunt supuse unei utilizări deosebit de intense, cum ar fi hoteluri, magazine, birouri și în orice alt loc în care materialul este utilizat intensiv.

„Lumea amenajărilor interioare este spectaculoasă. Observăm frecvent cum apar noi produse menite să sară în ajutor arhitecților și designerilor. Pe lângă proprietățile de design, un arhitect caută calitate, funcționalitate și sustenabilitate, iar RAUVISIO innara este un exemplu în acest caz. Această serie de evenimente subliniază dedicarea companiei de a oferi profesioniștilor cele mai bune soluții pentru proiectele lor de interior. Sunt bucuroasă să văd că REHAU Interior Solutions își concentrează resursele în acestă direcție”, a declarat Arh. Raluca Tautu, Arkia Creative Home.

RAUVISIO innara este un produs creat în deplină responsabilitate pentru mediu. Noile suprafețe sunt produse cu ajutorul unei surse de energie complet autonome, iar deșeurile inutile de fabricație sunt evitate prin reciclarea completă a materiilor prime și reintegrarea lor în producție. În plus, materiile prime sunt obținute exclusiv din Europa, pentru a reduce la minimum transportul.

Lansarea RAUVISIO innara marchează o etapă importantă în călătoria REHAU Interior Solutions. Privind spre viitor, compania se angajează să ofere în continuare arhitecților și designerilor de interior instrumentele și informațiile de care au nevoie pentru a da viață proiectelor lor. Prin integrarea RAUVISIO innara pe piața din România, REHAU Interior Solutions stabilește noi standarde referitoare la amenajările interioare și își dovedește încă o dată angajamentul pe care îl are față de mediul înconjurător. 

Despre REHAU

Grupul REHAU generează o cifră de afaceri anuală de peste 4,5 miliarde de euro cu soluții pe bază de polimeri. Acesta reunește sub același acoperiș companii puternice precum: REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC și REHAU Automotive. 

REHAU Industries este o companie independentă și combină soluțiile pentru construcții, soluții pentru clădiri, soluții pentru ferestre, soluții pentru mobilier și soluții industriale. 

În grupul REHAU lucreză peste 12.000 de angajați, în peste 150 de locații din întreaga lume, într-un efort comun pentru a îmbunătăți viața clienților, prin utilizarea de tehnologii inovatoare și durabile pentru sectoarele construcțiilor, ferestrelor, mobilierului și industriei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.