Festivalul One World Romania 17 continuă online

0

După zece zile pline de proiecții, discuții publice și evenimente speciale, Festivalul Internațional de Film Documentar și Drepturile Omului One World Romania se mută online. Până pe 25 aprilie, poți viziona din confortul propriei locuințe 18 dintre filmele care au fost prezentate anul acesta în festival, inclusiv două dintre hiturile ediției, Soundtrack to a Coup d’État și Smiling Georgia, dar și unul dintre câștigătorii Premiului Juriului Liceenilor ex-aequo: Three Promises

Iar dacă vrei să vezi toate filmele, există și opțiunea de abonament, care îți permite accesul la toate titlurile. Îți reamintim că selecția este disponibilă pentru vizionare doar de pe teritoriul României, iar fiecare film poate fi vizionat o singură dată într-un interval de 48h de la accesare.

Vizionează acum!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.