Invitație la Conferința Finală a proiectului „Fundraising Inovativ pentru Programe Sociale Sustenabile”

0

Titlul proiectului: Fundraising inovativ pentru programe sociale sustenabile

Contract: RO2020/ACF_A9_F_07

18 ianuarie 2023

INVITAȚIE

Stimată doamnă/Stimate domnule,

Organizația Umanitară CONCORDIA vă invită cu plăcere la Conferința Finală a proiectului „Fundraising Inovativ pentru Programe Sociale Sustenabile”. 

Evenimentul va avea loc pe data de 25 ianuarie 2024, începând cu ora 12:00, la Hotel Ibis Styles Bucharest Erbas – Strada Căpitan Alexandru Serbănescu nr. 27, Sala Hammer.

Suntem încântați să vă avem alături pentru a marca succesul acestui proiect deosebit. Conferința va fi moderată de către Dana Pîrţoc, Director Executiv al Asociației pentru Relații Comunitare, și va include prezentări tematice în domeniul fundraising și discuții interactive care vă vor oferi oportunitatea de a interacționa cu persoane cu experiență relevantă în fundraising, precum și cu ceilalți participanți interesați de această temă.

Agenda evenimentului este următoarea:

  1. Valeriu Nicolae, Fondator Asociaţia Casa Buna: „Cum mobilizezi voluntarii în sprijinul activității de fundraising”
  2. Rainer Stoiber, Director International Fundraising, CONCORDIA Austria: „Organizational readiness at the beginning of an individual giving fundraising program” (prezentare în limba engleză, cu traducere)
  3. Diana Certan, Director Executiv CONCORDIA Romania: „Rolul directorului executiv în activitatea de fundraising”
  4. Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children: „Elemente de succes în activitatea de strângere de fonduri de la companii”

Evenimentul se va încheia cu un prânz și discuții interactive despre posibilități de colaborare.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 23.01.2024 prin completarea acestui formular

Proiect derulat de:

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.