Asociația No Limit Pets din Bacău inaugurează primul proiect din anul 2024, „Hrănește un suflet!”, prin donarea a 2150 kg de hrană uscată la Adăpostul Public din Bacău

0

Asociația No Limit Pets din Bacău inaugurează primul proiect din anul 2024, „Hrănește un suflet!”, prin donarea a 2150 kg de hrană uscată la Adăpostul Public din Bacău pe 19 ianuarie 2024.

Printr-un gest generos al sponsorului Foundation Dierennood, am reușit să aducem această donație impresionantă la beneficiarul proiectului, respectiv Primăria Bacău, cu scopul de a sprijini eforturile autorităților pentru îngrijirea sutelor de câini aflați în prezent în adăpost.

„Ne bucurăm enorm că putem contribui cu hrană pentru câini, având în vedere dificultățile pe care autoritățile le întâmpină în gestionarea unui număr atât de mare de animale. Noi, de fiecare dată  când putem, venim în sprijinul comunității locale și al autorităților. Încercăm să salvăm cât mai mulți câini, dar și adăpostul nostru este plin în acest moment, iar pentru cei pe care nu îi putem ajuta direct, ne străduim să venim în ajutorul lor prin astfel de evenimente. Dorim să le oferim o viață mai frumoasă și ușoară. Astăzi este doar începutul proiectului ‚Hrănește un suflet!’ pe care l-am pregătit pentru anul 2024. Avem multe surprize pregătite pentru anul acesta și, doar prin colaborarea strânsă cu voluntarii noștri, alături de sponsori și autoritățile locale, vom reuși să îmbunătățim condițiile acestor suflete chinuite. Obiectivul nostru principal pentru 2024 este deschiderea unui nou adăpost pentru a salva mai multe suflete. Momentan adunăm fondurile necesare pentru a putea continua construcția.”, declară Constantin Florin Suciu, președintele Asociației No Limit Pets.

Asociația No Limit Pets este o organizație non-guvernamentală din Bacău, dedicată salvării și îngrijirii câinilor și pisicilor fără stăpân. În prezent, Asociația are în grijă peste 500 de câini și 40 de pisici, oferindu-le adăpost, îngrijire și dragoste. Asociația No Limit Pets a fost înființată în anul 2018 cu scopul de a interveni și a oferi sprijin animalelor abandonate din diverse motive. „Misiunea noastră principală este să salvăm, să îngrijim și să îmbunătățim viața acestor suflete nevinovate.”, conchide Constantin Florin Suciu, președinte. Cu un adăpost bine echipat și personal dedicat, Asociația No Limit Pets oferă un mediu sigur și iubitor pentru câinii și pisicile aflate în îngrijire.

Asociația încurajează adopțiile responsabile, oferind animalele noastre în adopție doar după o evaluare atentă a potențialilor adoptatori. Prin acest proces, ne asigurăm că fiecare animal găsește o familie iubitoare și dedicată, iar noile case devin cămine fericite pentru aceste suflete nevinovate.

Noi, în cadrul Asociației, credem în importanța educației și sensibilizării comunității cu privire la drepturile animalelor. Organizăm evenimente și campanii pentru a informa și implica comunitatea în sprijinirea eforturilor noastre. Colaborarea cu voluntari dedicați, sponsori generoși și încheierea  de parteneriate locale este cheia succesului nostru. Împreună, lucrăm pentru a face o diferență semnificativă în viețile acestor animale vulnerabile!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.