Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spectacol de flamenco @ Comuna Dumbrăvița

0

În cadrul Zilelor Culturii Spaniole, joi, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, Asociația Via Rumania Cultura și Consulatul Onorific al Spaniei la Timișoara, împreună cu colaboratorii festivalului organizează un spectacol inedit în Sala Polivalentă (Sala de sport) a Comunei Dumbrăvița din Județul Timiș.

Este vorba despre un spectacol de muzică folclorică spaniolă, muzică flamenco, cu participarea Ansamblului artistic „Dumbrăvițeana”, al Comunei Dumbrăvița.

Grupul de flamenco este format din artiști sosiți special din Spania pentru acest festival: Julian Lorenzo Herrero (cântăreț), José Manuel Gómez Castilla (chitarist) și Violeta Barrio Collado (dansatoare).

Showul va începe de la orele 18:00 și este dedicat publicului larg.

Intrarea este liberă.

În cadrul festivalului beneficiem de sprijinul următorilor parteneri: Ambasada Spaniei la București, Primăria și Consiliul Local Timișoara, Polul de Creștere Timișoara, Comuna Dumbrăvița, Dumbrăvița TV, Tipografie digitală Garibaldi, Direcția Județeană pentru Cultură Timiș, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brânzeu” Timișoara, Region of Valencia, Retuc, Via Rumania, Universitatea de Vest din Timișoara, Ambasada, “La Două Bufnițe”, Timișoara Tour Guide, Melopolis, Consell Valencia de Cultura.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.