Sâmbătă, 24 februarie 2024, Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va fi deschis pentru cei care doresc să petreacă o după-amiază blândă de februarie

0

Sâmbătă, 24 februarie 2024, între 12.00 și 16.00, Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va fi deschis pentru cei care doresc să petreacă o după-amiază blândă de februarie bucurându-se de tradiția Mărțișorului și de sărbătoarea de Dragobete la Moara noastră.

Va fi deschisă expoziția cu vânzare de mărțișoare și obiecte lucrate de echipa noastră în colaborare cu artiști români, iar în Satul meșteșugurilor vă puteți crea propriile mărțișoare în tehnica origami împreună cu artista Ayako Funatsu și mărțișoare cusute manual împreună cu Geanina Stanprofesoară de meșteșuguri.

Ansamblul Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor va putea fi vizitat doar în cadrul unor vizite ghidate care vor avea loc la orele 12.30, 13.30, 14.30 și 15.30. Veți avea ocazia să vizitați Moara, să asistați la o demonstrație de hârtie de mână, să vă creați propriile foi sau să păpuriți păpuși din papură.

Vă pregătim și plăcinte savuroase la Bucătăria Dealul Morii și nu numai!

Costul vizitei ghidate este de 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii sau pensionari. Costul realizării unui mărțișor este de 15 lei.

Dacă nu reușiți să ajungeți, vă invităm să cumpărați mărțișoare online, din magazinul nostru.

Iar dacă nu reușiți să ajungeți pe 24 februarie pe la noi, următoarea dată când ne puteți vizita, fără programare, va fi pe 18 mai 2024, până atunci fiind solicitați cu programări la ateliere pentru clase de elevi!

Vă așteptăm de Dragobete cu bucurieprimăvarăpoezie și… iubire!

Despre autor

avatar

Moara de hârtie este o poveste de viață, creată să aducă bucurie. O simplă idee a dus la construcția unui atelier-muzeu dedicat cuvântului scris, la înființarea unei Asociații care promovează meșteșugurile creative și la câteva proiecte educative și sociale. Din august 2011 până în prezent, aproximativ 4000 de adulţi şi copii au participat la atelierele şi evenimentele organizate de noi. Vă așteptăm si pe voi, cu bucurie, să descoperiți Moara de hârtie de la Comana! Mai multe informații găsiți pe: www.moaradehartie.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.