Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea cartilor lui Artur Silvestri la Timisoara

2

Artur Silvestri
Revolta Fondului Neconsumat. Cazul Zaharia Stancu

Artur Silvestri
Radiografia spiritului creol. Cazul Miron Radu Paraschivescu

Invitatie

Doamna Mariana Braescu Silvestri
Si Asociaţia Română pentru Patrimoniu

vă invită să participaţi la un eveniment cultural deosebit, ce va avea loc

Sambata, 8 mai 2010, ora 17.00 la standul Editurii Carpathia, in cadrul Pavilionului Expozitional din Piata Unirii in cadrul Targului Caravana Gaudeamus – Targul Gaudeamus Timisoara. De asemenea, in intervalul 5 – 9 mai, Editura Carpathia va invita sa vizitati standul sau, dedicat in intregime scriitorului Artur Silvestri, unde vor fi oferite in mod gratuit cartile:

* „In memoriam Artur Silvestri – marturii tulburatoare” ;
* „Artur Silvestri – Frumusetea lumii cunoscute. Zile de neuitat” ;
* Cleopatra Lorintiu – „Artur Silvestri. Vocatia Caii Singuratice” ;
* „Artur Silvestri – Fapta culturala” ;
* „Artur Silvestri – Apocalypsis cum figuris. Sapte nuvele fantastice cu prolog si epilog”;
* „Artur Silvestri – Perpetuum mobile. Piese improvizate pentru violoncel si oboi” .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Lansarea cartilor lui Artur Silvestri la Timisoara | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    La mulţi ani 2013 şi vă sărutăm mânile. Conform înţelegerii din 2011, v-am pregătit 4 vol. din cărţi: aforisme din opera lui G. Călinescu; maxime istorice din opera istorică a marelui om politic M. Kogălniceanu, romanul istoric Martiri ai neamuluiu C. Brâncoveanu şi fiii săi, precum şi Amanţii şi amantele regilor din România toate de transmis la bibliotecile on-line. De asemeni, doresc să vă trimit gratuit un număr oarecare din fiecare carte pe care o posed în depozitul editurii mele. Mai trimiteţi-mi, vă rog. un exemplar de modalitatea expediierii la on-linie. În rest cunosc ce am de făcut. Vă urez multă sănătate şi să auzim de bine.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.