După succesul de la București, seria de concerte Fever’s Candlelight ajunge și la Brașov

0

Seria de concerte multisenzoriale live care reimaginează muzica clasică își propune nu numai să aducă acest gen tradițional rezervat mai aproape de o nouă generație, ci și să ofere vizibilitate talentelor locale și spațiilor care fac parte din patrimoniul cultural al fiecărui oraș.

Mai 2024 – Fever, platforma de descoperire a spectacolelor live, cunoscută pentru că ajută milioane de oameni să găsească cele mai bune experiențe în orașele lor, aduce Concertele Candlelight la Brașov, începând cu spectacolele în semn de omagiu pentru Coldplay și cu cele mai bune piese ale lui Hans Zimmer. Extinderea în regiune urmează succesul primelor concerte din București, care au încântat sute de participanți la începutul acestui an. Pentru cei care au ratat primele spectacole din capitală, este o nouă ocazie de a vedea Ateneul Român transformat cu o ambianță la lumina lumânărilor, cunoscută în întreaga lume: duminica viitoare, 26 mai, Cvartet de coarde Novart va interpreta cele mai bune piese ale lui Hans Zimmer.

Hotelul Kronwell Brașov, situat în centrul orașului, va găzdui primele concerte în luna iunie. Acest format inovator, creat de Fever, iluminează locurile excepționale cu mii de lumânări și permite spectatorilor să se cufunde complet în programe adaptate. Concertele, susținute de muzicieni locali, oferă o varietate de programe pentru a satisface toate gusturile și invită un public mai larg, care poate că nu s-a gândit niciodată la un concert de muzică clasică până acum, să se conecteze cu cele mai emblematice piese ale celor mai mari compozitori și să asculte într-un mod diferit hiturile de top ale unor artiști cunoscuți.

Alte date și locații vor fi lansate în curând în IașiConstanțaCluj-Napoca și Timișoara. Publicul care se înscrie pe lista de așteptare va avea prioritate la achiziționarea biletelor-.

Lansate în 2019, concertele Candlelight au fost susținute în tot felul de locații idilice de diferite dimensiuni, de la acoperișuri moderne cu priveliști minunate la catedrale, palate, biblioteci și grădini emblematice. Printre exemple se numără Atomium (Bruxelles), Tour Eiffel (Paris), Burj Al Arab Jumeirah (Dubai), Victoria Hall (Geneva), Central Hall Westminster (Londra), Palau de la Musica Catalana (Barcelona), Niagara Falls (Ontario), S.EA. Aquarium (Singapore), și multe altele în peste 150 de orașe din America, Europa, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific.

Compania se străduiește în mod constant să își inspire utilizatorii cu experiențe inovatoare, venind cu și producând noi idei „Fever Original”. Pe lângă concertele Candlelight, printre acestea se numără The Queen’s Ball: A Bridgerton ExperienceStranger Things: The ExperienceVan Gogh: The Immersive Experience și Harry Potter: A Forbidden Forest Experience.

Pentru mai multe informații despre Concertele Candlelight, accesați aici.

București

Candlelight: Omagiu lui Hans Zimmer

Locul de desfășurare: Ateneul Român, București

Data și ora: 26/05/2024 la orele 17.30 și 20:00

Durata: 65 de minute

Muzicieni: Cvartet de coarde – Novart

Valoare: 1 Bilet – de la 195 RON

Brașov

Candlelight: Tribut pentru Coldplay

Locul de desfășurare: Hotel Kronwell Brașov

Data și ora: 23/06/2024 la ora 17.30

Durata: 65 de minute

Muzicieni: Vor fi anunțati în curând

Valoare: 1 Bilet – de la 180 RON

Candlelight: Omagiu lui Hans Zimmer

Locul de desfășurare: Hotel Kronwell Brașov

Data și ora: 23/06/2024 la ora 20:00

Durata: 65 de minute

Muzicieni: Cvartet de coarde – Novart

Valoare: 1 Bilet – de la 180 RON

Despre Fever

Fever este cea mai importantă platformă globală de descoperire a spectacolelor live, care a ajutat milioane de oameni să se bucure de cele mai bune experiențe din orașele lor încă din 2014. Având misiunea de a democratiza accesul la cultură și divertisment în viața reală prin intermediul platformei sale, Fever inspiră utilizatorii să se bucure de experiențe și evenimente locale unice, de la expoziții imersive, experiențe teatrale interactive și festivaluri până la pop-up-uri de cocktailuri moleculare, oferind în același timp creatorilor posibilitatea de a folosi date și tehnologie pentru a crea și extinde experiențele în întreaga lume. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.