Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide, oferite de Clinica Nativia – parte din Rețeaua de sănătate Regina Maria

0

Clinica Nativia, parte a Rețelei de sănătate Regina Maria, lansează programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie” prin intermediul căruia se adresează viitoarelor mămici care au primit un rezultat incert sau neconcludent la morfologia de trimestrul 1 sau 2. Astfel, femeile însărcinate care au nevoie de o a doua opinie medicală pot beneficia gratuit de o morfologie suplimentară, în funcție de necesități, pentru a obține claritate asupra stării medicale a mamei și a fătului. 

Pentru că Nativia este centrul dedicat  monitorizării sarcinii în cadrul Rețelei de sănătate Regina Maria, ne dorim ca viitoarele mame care se confruntă cu dificultăți în sarcină să poată apela cu încredere la serviciile noastre medicale, pentru o a doua opinie, gratuită, beneficiind astfel de expertiza specialiștilor noștri  în evaluarea corectă și completă a stării lor și a bebelușului. Obiectivul nostru este ca fiecare viitoare mamă să poată rămâne în controlul sănătății sale și a viitorului său copil,  ne-a declarat prof. Dr. Gheorghe Peltecu. 

În plus, Nativia lansează noi pachete de monitorizare a sarcinii, oferind femeilor însărcinate acces la toate investigațiile necesare, inclusiv consultații, ecografii, morfologii și analize, cu discounturi de până la 30% față de prețurile de listă. Pachetele sunt structurate în funcție de diferite momente ale sarcinii, cum ar fi pachetele T1-T3 și T2-T3, în așa fel încât fiecare mamă să aleagă opțiunea potrivită pentru ea, în funcție de stadiul sarcinii.

Cum poți beneficia de o a doua opinie gratuit?

Pentru a se înscrie în programul „Rămâi în control. Cere a doua opinie”, viitoarele mame trebuie să completeze formularul online, de aici: https://www.reginamaria.ro/ramai-in-control-cere-a-doua-opinie , iar programările se realizează în limita locurilor disponibile în fiecare lună.

Programul este valabil până la 31 decembrie 2024 și include 200 de morfologii T1 sau T2 gratuite pentru pacientele care au făcut deja o morfologie în ultimele 4 săptămâni în afara clinicii Nativia. Morfologiile gratuite se acordă în ordinea înscrierilor.

Aflată în portofoliul Regina Maria din primăvara anului 2023, Clinica Nativia este centru de monitorizare a sarcinii, un reper în oferirea de servicii medicale de înaltă calitate pentru viitoarele mame. 

Clinica dispune de echipamente medicale performante cu ajutorul cărora se pot face investigații de mare acuratețe, de tipul ecografiei fetale care oferă un grad ridicat de siguranță a diagnosticelor. De altfel, Nativia integrează o echipă de medici supraspecializați în medicină materno-fetală, oferind pacientelor o reevaluare riguroasă a ecografiei morfo-fetale de trimestru, siguranța unui diagnostic corect și, în același timp, curajul să privească cu speranță către viitor.

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 16 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 29 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 840.000 de abonamente. În plus, REGINA MARIA a investit mai mult de 250 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 50 de alți jucători de pe piață, având acoperire națională prin sute de locații proprii și clinici partenere. Compania reunește peste 11.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator, stocare de celule stem și stomatologie unui număr de aproximativ 6,5 milioane de pacienți.

În ultimul deceniu, peste 720.000 de recenzii au fost acordate de pacienți medicilor REGINA MARIA, printr-un sistem unic de acordare a feedback-ului, ajungând astfel la o medie de 9,55 la nivelul Rețelei.

În 2023, Regina Maria a achiziționat pachetul majoritar al Clinicilor Dentare Dr. Leahu, în cea mai mare tranzacție de profil a anului, marcând, astfel, intrarea într-o piață nouă – dental, Clinicile Dentare Dr. Leahu devenind Regina Maria Dental Clinics începând din luna mai 2024. Tot în 2023, compania a lansat un nou proiect medical – EXAVET, primul laborator de Analize și Imagistică Veterinară din cadrul REGINA MARIA, marcând intrarea pe o piață nouă pentru liderul în calitatea serviciilor medicale din România. 

Rețeaua este, totodată, lider în digitalizarea sănătății în România – aplicația medicală REGINA MARIA fiind cea mai descărcată și utilizată aplicație de acest tip, cu peste 1,6 milioane de conturi de pacienți. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.