IASI: Asociația Zbor de Fluturi vă invită la  evenimentul special „Mama din spatele copilului cu autism”.

0

Prin acest eveniment dăm voce gândurilor, emoțiilor și trăirilor părinților copiilor cu TSA. Duminică, 7 aprilie 2024, în intervalul 10 – 21 vom organiza evenimentul sub formă de experiment social. Terapeuții și voluntarii Asociației Zbor de Fluturi vor însoți participanții să pășească în universul interior al unei mame a unui copil cu autism.

Vom monta 4 cabine și vom invita trecătorii să intre în mintea unei mame a unui copil cu TSA. În cabină va fi un scaun și o pereche de căști. Iar în căști va rula timp de câteva minute gândurile și trăirile ale unei mame. Monologul din căști este narat de către Ana Hegyi, actriță și profesor de teatru la Palatul Copiilor.

Este un exercițiu de empatie, care își propune să aducă mai multă atenție asupra dificultăților care vin odată cu diagnosticul de TSA, dar și a nevoii de susținere și conexiune pe care o au părinții acestora.

Sursa: aici.

Evenimentul se va desfășura în zona Atrium, Palas Mall, iar participarea este gratuită.

Evenimentul poate fi urmarit pe facebook, aici: https://fb.me/e/5lJt0Zb2x

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.