ADIENT TRIM Ploiești donează lenjerii de pat complete către cinci instituții de învățământ din județul Prahova

0

ADIENT TRIM Ploiești continuă seria de inițiative dedicate comunității locale și donează 820 de seturi de lenjerii de pat complete și 200 de fețe de masă către cinci instituții de învățământ din județul Prahova. Proiectul, denumit ”Dormilino”, își propune să ofere un nivel mai bun de confort copiilor, în special pe perioada pandemiei, când bugetele alocate sunt tot mai scăzute.

Seturile sunt realizate din bumbac 100% și conțin cearceaf pat, cearceaf pilotă, față de pernă și față de masă. Acestea au fost distribuite Grădinițelor Nr. 23, Licurici și Scufița Roșie, dar și Liceului Tehnologic Energetic „Elie Radu” – toate aflate în Ploiești. Instituțiile de învățământ au fost selectate de către ADIENT TRIM Ploiești în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova și Liceul Tehnologic “Anghel Saligny” din Ploiești.

Astfel, compania a asigurat materialul necesar – ce însumează 13.000 m, tiparul, tăierea, etichetarea și testele de calitate, în timp ce coaserea și aplicarea accesoriilor, precum fermoare sau elastice, s-au realizat în cadrul Liceului Tehnologic “Anghel Saligny”.

Ne-am dorit mereu ca, prin rezultatele muncii noastre, să oferim oamenilor din comunitatea noastră șansa de a se bucura de confort. Este ceea ce facem zi de zi, prin tapițeriile Premium pe care le realizăm aici, la ADIENT, dar și acum, prin proiectul ”Dormilino”. Sperăm ca rezultatele obținute cu ajutorul colegilor și partenerilor noștri să fie de un real folos și țin să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca această inițiativă frumoasă să poată deveni realitate”, afirmă Carmen Bărbulescu, Director de Resurse Umane în cadrul ADIENT TRIM Ploiești.

Pregătirile au început în această primăvară, iar coordonarea a fost realizată de specialiști ADIENT din cadrul departamentelor de Resurse Umane, Inginerie, Producție și Logistică. Lenjeriile au ajuns la instituțiile beneficiare până la jumătatea lunii iulie.

ADIENT TRIM Ploiești este fabrica de referință pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă și inovativă. De peste 17 ani, echipa ADIENT TRIM Ploiești îmbunătățește experiența unei lumi în mișcare, producând cu mândrie tapițerii Premium pentru cele mai importante mărci de mașini.

ADIENT TRIM Ploiești are în prezent 1800 de angajați. În fiecare an, tapițeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploiești se regăsesc pe mai mult de 730.000 de mașini din întreaga lume. Producția se realizează folosind utilaje de ultimă generație, iar calitatea extrem de ridicată a produselor și profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internațional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5800 de angajați și deține șapte unități de producție: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

Despre ADIENT:

ADIENT este lider global în fabricarea de scaune auto. Cu 77.000 de angajați în 202 fabrici localizate în 32 de țări din întreaga lume, producem și livrăm scaune pentru toate clasele de vehicule și toți producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete până la componente individuale, expertiza noastră se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile noastre integrate, in-house, ne permit să luăm produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărim pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare – munca noastră regăsindu-se în 19 milioane de vehicule în fiecare an.

Pentru mai multe informații despre Adient, vă rugăm vizitați adient.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.