Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cărturești Playground: două zile cât o vacanță în grădina Verona

0

În 24 și 25 iulie, de la 11:00 la 18:00, pe aleea ce duce spre grădina Verona, cei mici și mari sunt așteptați la Cărturești Playground: festival de joc și joacă.

Se anunță două zile cât o vacanță pentru copii și părinți, cu jocuri de memorie și inteligență, puzzle-uri mecanice care abia așteaptă să fie asamblate, plastilină gata să anime grădina cu personaje fel de fel, pictură pe numere care ne duc în lumea aventuroasă a culorilor, construcții magnetice care țintesc o multitudine de combinații și ateliere de arts and crafts.

 

Tot pe terenul de joacă din grădina Verona vă invităm să aflați mai multe despre jocul Smartcity, dedicat copiilor si adulților cu scopul conștientizării problematicii de mediu și adoptării unui comportament responsabil față de orașul în care locuiesc.

Partenerii de joacă de la Ludicus vă provoacă să explorați seria educativă MemoRace, destinată atât copiilor, cât și părinților, punând în fața acestora numeroase informații de cultură generală din diferite domenii.  Dacă vreți să cunoașteți mai multe lucruri despre zaruri și să vă puneți răbdarea la încercare, puteți încerca combinațiile TetRace și TetRace STAR

UGEARS aduce la Playground minunății ale mecanicii, modele unice cu un mecanism complet funcțional și un design inteligent, realizate din lemn ecofriendly și materiale sustenabile, ușor de asamblat, fără lipici sau instrumente speciale. 

Jocurile de construcție de la Magspace, de stimulare a inteligenței spațiale și vizuale, sunt cu adevărat magnetizante, iar cei de la Gameology abia așteaptă să vă demonstreze acest lucru.

Acuarello colorează cele două zile văratice de joc și joacă cu pictură pe numere, o experiență care vă face să vă simțiți artiști și vă dezvoltă capacitatea de concentrare și îndemânare, iar cei de la Amos vă așteaptă cu plastilina Iclay la dospit, maleabilă, pregătită să răspundă ideilor celor mici despre personaje de poveste. 

Împreună cu prietenii de la Turific Play micii sau marii eroi își vor crea propriile embleme de supererou, vor desena și picta și, mai ales, se vor juca de-a supereroii cu pelerine si măști. 

Atelierul de Croit Imagini ne anunță că vara asta cele mai tari tricouri sunt cele pe care ni le pictăm singuri, astfel că în cele două zile vă punem la dispoziție culori speciale pentru material textil rezistente la apă, pensule și surse de inspirație felină pentru a vă încuraja să dați frâu creativității.  Pisici năzdrăvane, aristocrate sau curioase, motani cu papion sunt gata, gata să dea ochii cu voi și să fie îmblânzite pentru a fi scoase în lumea largă. Puteți aduce la atelierul de joacă tricoul de acasă sau vă puteți alege din cele pe care le oferă organizatorii. Informații despre atelier puteți afla la atelieruldecroitimagini@gmail.com

Sâmbătă, 24 iulie, între 12:00 și 18:00, Experiențe Japoneze aduce povești și curiozități despre Japonia prin intermediul unui atelier de meșterit obiecte de origami numai bune de decorat casa de vacanță.  Înscrierile pentru acest atelier se fac la alexandra@experientejaponeze.com, iar costul unui atelier este de 50 de lei. Ștafeta de arts and crafts este predată, apoi, celor de la Playouth care au pus la cale pentru duminică, 25 iulie, de la 11:00 la 18:00, ateliere de origami și pictură cu nisip colorat.

Intrarea în grădină este liberă, dar atelierele și unele jocuri din cadrul evenimentului presupun taxe de participare.

Parteneri: Acuarello, Amos, Atelierul de Croit Imagini, Experiențe Japoneze, Gameology, Ludicus, Playouth, Smart City, Turific Play, UGEARS, VPK Group.

Despre Cărturești

Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Devenit cel mai important lanț de librării de pe piața din România, Cărturești are în prezent 38 de spații care redefinesc ideea de librărie. Printre librăriile flagship ale brandului se numără Cărturești Carusel, inclusă în topul The Telegraph al celor mai frumoase librării din lume, Cărturești Verona, cel mai mare spațiu dedicat lecturii și ofertei de carte din București sau Cărturești Modul, o librărie de cultură vizuală care aduce în plus o grădină interioară, o galerie de artă contemporană și o cafenea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.