Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trupa Vama lansează cel mai nou videoclip filmat 100% cu energie verde, în parcul eolian CEZ

0

Parcul eolian CEZ din Dobrogea găzduiește o nouă premieră în industria energiei din România: filmarea videoclipului celei mai noi melodii a renumitei trupe de muzică pop-rock, Vama. Melodia se numește „Cântă cu mine” și este un cântec despre căutare și regăsire, muzica și energia oamenilor fiind cele care contribuie la găsirea echilibrului.

Videoclipul a fost filmat în proporție de 100% cu energie regenerabilă, din sursă eoliană, provenită din Parcul Eolian Fântânele – Cogealac – Grădina al Grupului CEZ în România, situat în județul Constanța. Specialiștii parcului eolian au fost cei care au asigurat logistica necesară echipei de producție audio-video astfel încât întregul proces de înregistrare să decurgă în siguranță.

Prin această colaborare, Grupul CEZ în România alături de Vama își propun să atragă atenția tinerei generații cu privire la consumul moderat de energie, dar și la promovarea unui comportament atent cu mediul înconjurător.

„Parteneriatul dintre Grupul CEZ în România și trupa Vama este o oportunitate în plus pentru a ne reafirma promisiunea noastră verde față de comunitatea în care trăim și față de generațiile următoare de consumatori. Suntem privilegiați să găzduim un astfel de moment artistic, care se anunță a fi hitul verii, și recunoscători trupei pentru faptul că împărtășim aceeași viziune față de viitor.”, a declarat Ondrej Safar – Country Manager şi Preşedinte al Directoratului CEZ România.

Melodia „Cântă cu mine” este un cântec despre căutare și regăsire, despre nevoia de a aparține unei lumi mai bune, mai atentă la nevoile aproapelui său. Videoclipul spune povestea a cinci bărbați care se trezesc singuri, în mijlocul naturii. Pentru fiecare dintre ei începe o cursă contracronometru către un loc necunoscut. Pasiunea pentru muzică îi reunește în final în cel mai mare parc eolian de pe uscat din Europa, care le oferă cadrul perfect pentru susținerea unui concert unic, la 100 metri înălțime, deasupra lumii.

”Este poate cel mai puternic videoclip de trupă pe care îl avem. Aproape fără efort am reușit să desprindem din povestea noastră un mesaj simplu: singuri nu putem reuși. Iar muzica ne ajută să fim împreună, muzica ne leagă. Pe toți. Au fost două zile de filmare memorabile, o echipă superbă care parcă a simțit că o să ne iasă ceva tare mișto. Am alergat de ne-au sărit capacele, iar cireașa de pe tort a fost momentul ăla aproape spiritual când toți cinci ne-am urcat pe nacela turbinei, la o distanță de 100 de metri de pământ. După care apusul ca un final de simfonie. Și liniștea. Oamenii de la CEZ au fost parte din echipa noastră (neprețuit ajutor) și încă ne amintim de fiecare moment din traseul pe care l-am făcut până când natura ne-a închis gura, acolo sus 🙂 Sper să fie un clip iubit. Că noi îl iubim deja. ” – a declarat Tudor Chirilă.

Această inițiativă a Grupului CEZ în România face parte dintr-un proiect amplu de promovare și susținere a energiei verzi, CEZ Green Challenge. Proiectul a fost inițiat odată cu parteneriatul dintre CEZ și festivalul Neversea, când parcul eolian CEZ a găzduit în 2019 primul DJ din lume care a mixat pe o turbină eoliană.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.