Transylvania Triathlon Festival Sângeorgiu de Pădure și Lacul Bezid / 6-7 iulie 2024

0

A început primul circuit de triatlon româno-maghiar ”Friendship Series”.

În cadrul acestuia, următoarea competiție din România va fi organizată de Transylvania Triathlon Festival, între 6 și 7 iulie, la Sângeorgiu de Pădure, lacul Bezid.

Pe lângă cele trei distanțe de triatlon (sprint, olimpic și half) din care olimpicul va fi Campionat Național, echipa pregătește și două competiții suplimentare în ziua precedentă, care pot servi ca o bună încălzire: pe 6 iulie sunt așteptați doritorii la competiții de paddleboard (sup) și înot pe distanță lungă.

Probabil mulți dintre voi ați fost deja în această locație, deoarece aici a avut loc Campionatul European pe distanță medie din 2019, cu aceeași organizare și același set-up.

An de an, în cadrul Transylvania Triathlon Festival, pe o perioadă de mai multe zile, alături de toți partenerii locali implicați, transformăm județul Mureș în capitala triatlonului din România.

În ultimii ani am reușit să atragem, în cadrul festivalului, mai multe Campionate Naționale și Europene, iar în anul 2022 am avut șansa de a organiza Campionatele Mondiale de Multisport, eveniment încheiat cu mare succes, cu mii de participanți sosite din toate părțile ale lumii.

Fiecare etapă a circuitului oferă participanților o experiență unică, iar echipa organizatoare din Târgu Mureș, de la Master Ski & Bike Club se străduiește să ofere aceleași servicii de înaltă calitate cu care v-ați obișnuit.

Vă încurajăm pe toți să participați. Până pe 25 iunie vă puteți înscrie la preț redus.

Înscrie-te aici! 

Informații detaliate despre fiecare competiție găsiți pe site!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.