Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Redescoperă Munții Lotrului participând la prima etapa Ștafeta Munților din acest an

0

Asociația Jnepenii organizeaza Trofeul Jnepenilor, competiție de drumeție și orientare montană, în Munții Lotrului, în perioada 9-11 iunie 2021. Evenimentul este la a VI-a ediție și se adresează tuturor iubitorilor de munte și de natură, în general. Ediția 2021 are tabăra în cadrul Live Music Summer Camp Brezoi, unde se va desfașura și festivalul de muzica letsMEAT@theFestival!

Trofeul Jnepenilor face parte din Campionatul Național de Turism Sportiv „Ștafeta Munților” 2021 și deschide sezonul etapelor de anul acesta, după o pauză de un an. Participarea la competiție este gratuită, iar probele de concurs sunt organizate conform regulamentului Campionatului Național de Turism Sportiv ”Ștafeta Munților”.

Traseele montane vă invită la explorare pe poteci mai puțin bătute, din Munții Lotrului și Pădurea Calinești – Brezoi, iar participanții vor avea ocazia să admire peisaje aparte, precum formațiunea Melcii Doabrei, să întâlnească zone de belvedere către dealurile și munții care înconjoară zona, de la Vârful Naratu și munții Căpătânii, la Cozia și marele Făgăraș.

Probe concurs: Trofeul Jnepenilor include 3 probe – raid montan, orientare sportiva și cunoștințe teoretice, dar și o probă culturală, de creativitate și alte activități în aer liber.

Categorii concurs: Competiția se adresează atât persoanelor care doresc să practice activități sportiv-cultural-ecologice într-o formă organizată și distractivă, dar și părinților ce doresc să-și educe copiii într-un spirit ecologist, savurând împreună emoțiile unei competiții.

Participarea se face în echipe de căte 3 persoane, pe diverse categorii, în funcție de vârsta și nivelul de pregătire: juniori, seniori, veterani, feminin, open, family și elite, categoria dedicată sportivilor temerari care vor lupta cu muntele și secundele.

Tabăra /Camparea: Tabăra va fi amplasată în incinta Live Music Summer Camp Brezoi, iar camparea se va realiza sub îndrumarea organizatorilor. În tabără exista acces la grupuri sanitare, dușuri și apă potabilă, așadar rămâne să veniți cu voie bună, energie, corturi și saci de dormit.

Parteneri principali: #letsMEAT@theFestival, Summer Camp Brezoi, Magazinele Diana, DC Web Design Agency, The Good Vibe, Zglobiul.

Trofeul Jnepenilor este realizat cu sprijinul: Forja Rotec și Decathlon Buzău.

Mai multe informații despre etapa a I-a Trofeul Jnepenilor 2021.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/527945971952177

Pagina Asociației: www.facebook.com/jnepenii

Cont Instagram: www.instagram.com/jnepenii/

Accesul participanților este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Pentru moment, acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

PARTICIPAREA SE FACE PE PROPRIE RĂSPUNDERE! Concursul presupune rezistentă fizică la efort de durată și se adreseaza doar persoanelor sanătoase clinic.

Despre Asociația pentru Tineret, Sport, Turism și Ecologie Jnepenii

Jnepenii sunt un grup de prieteni uniți de pasiunea pentru sport și munte care activează ca organizatori sau simpli volutari la evenimente de turism sportiv încă din 2010. Scopul asociației este de a promova zonele cu potențial turistic și sportiv din România (în special zonele montane) și de a forma relații durabile cu alte asociații din țară. Prin activitățile și evenimentele la care participă, Jnepenii își propun să sensibilizeze tânăra generație, dar și comunitățile în care își desfășoară evenimentele cu privire la problemele de mediu și importanța păstrării ariilor naturale și a spațiilor verzi cât mai curate și mai puțin antropizate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.