Constanța: acțiune de curățare a siturilor arheologice

0

Cu ocazia Zilei Pământului 2024, Asociația Culturală Noua Acropolă Constanța împreună  cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța invită publicul la o nouă acțiune de curățare a siturilor arheologice.

Promotoare a filosofiei ca mod de viață, Noua Acropolă organizează constant aceste acțiuni pentru cultivarea respectului față de natură și față de istorie, precum și pentru promovarea culturii și a identității milenare a orașului Constanța.

Voluntarii entuziaști vor curăța siturile din Centrul Istoric al Constanței, scoțând la lumină vestigiile vechiului Tomis.

Cei care doresc să se alăture acțiunii sunt așteptați sâmbătă 13 aprilie, la ora 10, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Piața Ovidiu 12. Materialele necesare vor fi oferite de organizatori.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.