Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Young Researchers’ Workshop – un eveniment dedicat tinerilor cercetători

0

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților din România (C.A.E.S.A.R.) organizează în perioada 9-10 septembrie 2014 evenimentul C.A.E.S.A.R. Young Researchers’ Workshop cu tema Rolul antreprenoriatului în dezvoltarea de inovații tehnologice pentru persoanele în vârstă.

Evenimentul este organizat în România cu sprijinul Ministerului Educației Naționale (MEN), Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) și a Asociației Ambient Assisted Living (AAL), în cadrul Forumului Ambient Assisted Living (AAL) 2014, desfășurat în perioada 9-12 septembrie la București.

Banner YRW 846x315px

Desfășurare.Evenimentul C.A.E.S.A.R. Young Researchers’ Workshop va reuni antreprenori de succes și experți consacrați din diferite domenii (cercetare, inovație, tehnologie, îngrijirea persoanelor vârstnice, marketing), investitori și tineri cercetători.

De-a lungul celor două zile de eveniment, prin proiecte ce adresează rolul tehnologiei în sporirea calității vieții persoanelor în vârstă, participanții vor fi invitați să răspundă la provocări precum: rolul tehnologiei în viața socială și sănătatea mintală a vârstnicilor, în asigurarea de asistență medicală pentru vârstnici și în asigurarea incluziunii sociale a vârstnicilor.

Obiective. Evenimentul C.A.E.S.A.R. Young Researchers’ Workshop are scopul de a identifica soluții practice pentru ameliorarea calității vieții persoanelor vârstnice, identificarea, sprijinirea și dezvoltarea de proiecte specifice ce vor contribui la dezvoltarea și susținerea îngrijirii persoanelor vârstnice, a familiilor acestora și organizațiilor dedicate și dezvoltarea unei rețele de colaborare între antreprenori și tinerii cercetători din Europa.

Înscrieri. Tineri din toată Europa interesați de cercetare în domeniile enumerate mai sus sau în domenii conexe și care doresc să participe la eveniment sunt invitați să se înscrie la http://www.aalforum.eu/young-researchers-workshop/ până în data de 22 august 2014. De asemenea, cei care cunosc tineri cu experiență relevantă în domeniu sunt rugați să îi recomande prin formularul de recomandare disponibil aici: http://goo.gl/YgsQqd.

Pentru mai multe detalii despre Young Researchers’ Workshop, dar și despre Forumul AAL, vă invităm să consultați pagina http://www.caesar-romania.eu/yrw și http://www.aalforum.eu/programme.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.