Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Weekend-ul acesta, în B52: Ultima noapte de vacanță, prima noapte de party

0

Club B52 (str. 11 iunie, nr 50) are deosebita plăcere de a vă anunța deschiderea sezonului de party, antren și bună dispoziție 2016-2017. Ostilitățile vor avea loc în sala Florin Popescu (Porky) începând de vineri, 9 septembrie. Și vor dura până dumnică dimineață, la primul metrou, sau până la terminarea băuturii, în funcție de care vine prima. De obicei, metroul vine primul.

b52-21_deschidere-septembrie

Intrarea este liberă.

Cine are chef poate să-și ruleze un join aici, pentru că e voie 🙂

Vineri, ora 22:00

Eclectic Vibes by Amon (Alternative, Electro, DnB, Reggae, Ska, HipHop)

Sâmbătă, ora 22:00

Fane La Platane (Alternative, Ska, Hip-Hop, Reggae, Pop)

***

Amon (pe numele întreg Alex Bogdan) este DJ şi, în timpul liber organizator de evenimente (cu compania Loud Department). Pe Amon e posibil să-l mai fi văzut mixând pe aceleaşi scene cu nume celebre precum: DJ Marky & Stamina MC, Foreign Beggars, Andy Fletcher, Nero, Chinese Man, DJ Vadim, DJ Food,Trolley Snatcha, Matrix, Baron, Ed Solo, Bailey, DJ Hazard, Şuie Paparude, R.O.A., Blanoz, Aria Urbană, Gojira, Nemo, Zicu, Ufe şi alţii.

Amon pe Facebook

Amon pe MixCloud

Fane la Platane este cunoscut şi ca Fane de la Partipipăl. Mai jos aveţi două link-uri cu activităţile sale în domeniul muzical şi nu numai.

Fane la platane pe Facebook

Fane la Platane de la Partipipăl

***

Data şi ora: vineri și sâmbătă, ora 22:00

Locul: B52 (str. 11 iunie, nr 50)

Gazdele Party-ului: DJ Amon, Fane La Platane

Intrare: LIBERĂ

Facebook Event: Open Season@B52

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.