Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platinum București, 300 de meciuri și spectacol

0

Cel mai mare turneu pentru amatori din țară a oferit comunitatii Tenis Partener șase zile pline de tenis de calitate

Timp de aproape o săptămână terenurile de tenis din Herăstrău au fost pline, iar aerul a fost încărcat de tensiunea și emoția jocului. Aproape 300 de persoane au evoluat în competiție la Platinum București – Cupa Bucovina, cel mai mare turneu pentru amatori din România, organizat de Tenis Partener, care a început pe 30 august și s-a încheiat în seara zilei de miercuri, 7 septembrie, când au avut loc ultimele finale din circuit.

tenis-partener_platinum-bucuresti-5

Platinum București – Cupa Bucovina, prezentat de Alpha Bank, este un eveniment special din calendarul Tenis Partener, fiind așteptat cu nerăbdare în fiecare an datorită atmosferei speciale create cu fiecare ediție. La eveniment au luat parte echipe numeroase din Capitală, Craiova, Turnu Severin, Constanța, Brașov și Chișinău, în total fiind reprezentante în teren peste 25 de orașe. Fiecare echipă a avut susținători și spectatori, iar zilele au fost încărcate de voie bună, spirit de fairplay și meciuri variate. S-a jucat cu mare pasiune și energie de la nivelul 4 de începători, unde s-au înregistrat și nou-veniți, la proba exclusiv feminină și până la profesioniștii de la nivelul 9, iar fiecare participant a avut ocazia să câștige noi experiențe și amintiri frumoase. Cele mai pline au fost zilele de vineri și sâmbătă, când s-a jucat de dimineață până seara pe 12 terenuri din cadrul Academiei de Tenis Herăstrău.

Ne-am bucurat să urmărim o ediție de Platinum plină de tenis de calitate, campionii fiind răsplătiți cu premii pe măsura performanței lor. Printre campionii acestui turneu de Platinum se numără brașoveanul Silviu Oprea, la nivelul 8, nemțeanul Vlad Damian, la 9, clujenii Iosif Antonio Boroș și Florin Popean, ce au făcut pereche la 8 proba de dublu, dar și echipa formată din târgovișteanul George Pavel și nemțeanul Florin Barbu la proba de dublu de la nivelul 9. Rezultatele tuturor probelor, pe niveluri de joc, pot fi găsite online pe site-ul oficial al Tenis Partener – www.tenispartener.ro, în pagina dedicată turneului.

Platinum București – Cupa  Bucovina a fost prezentat de Alpha Bank și sprijinit de Persil și Ciuc Natur Radler, în calitate de sponsori oficiali. Alături de aceștia au contribuit la desfășurarea competiției și Tennis Warehouse Europe, în calitate de partener shop, și sponsorii iNES Group, Henkel, Nomasvello, EvoDent, Gustare Nevinovată și Toortitzi.

Susțin turneele Tenis Partener și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de tenis, partenerul de recrutare eJobs, alături de partenerii media principali INGA Media, Libertatea și de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Detalii despre următoarele evenimente din calendarul Tenis Partener, coordonat de MPG, găsiți pe pagina oficială www.tenispartener.ro.

***

Despre MPG:

MPG implementează proiectele sportive inițiate de Fundația PROAM Events, care susține atragerea populației către practicarea recreațională a unui sport, ca mod sănătos și distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori, cu o experiență de 19 ani în domeniu. Coordonează aproximativ 750 de evenimente sportive, în 70 de orașe, acoperind întreg parcursul anului. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități de peste 80.000 de practicanți amatori:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro și un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. În ultimii 9 ani, MPG a implementat peste 4.000 de evenimente sportive și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.