Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Visul unor simfonii de vara in parcul Coltea

1

Edtilii caiptalei au pregătit un program cultural de muzică clasică chiar în inima Bucureştiului, în parcul Colţea în piaţa Universităţii. „Visul unor simfonii de vară” este un festival de muzica clasica care se adresează tuturor iubitorilor de muzică şi cultură. Conceptul festivalului are o tradiţie veche în mari metropole ale lumii precum: Paris, New York, Londra.

„Dorim ca Parcul Colţea din Sectorul 3 Bucureşti să devină un loc de revalorizare a culturii, un spaţiu de loisir, unde cetăţenii oraşului pot găsi un mediu inedit de comunicare şi se pot bucura de câteva clipe de trăire artistică, de un înalt nivel cultural şi cu certă valoare de divertisment.” potrivit site-ului oficial simfoniidevara.ro

Vă  aşteptăm în fiecare zi de sămbătă  şi duminică, începând cu orele 19.30 până  la 21.00, din 8 mai până în 3 octombrie 2010, să  vă bucuraţi de o atmosferă  relaxantă, savurând câteva clipe memorabile alături de prieteni şi iubitorii de frumos.

Program

Pentru confirmarea programului artistic vă rugăm consultaţi in prealabil pagina de internet a evenimentului. Programul poate suferi mici modificări. Vă mulţumim.

In program lucrari de:

Wolfgang Amadeus Mozart, Rinaldo di Capua, Johann Strauss, Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms, Luigi Denza, Piotr Ilici Ceaikovski, Carlos Gardel, Karl Jenkins, Jacob Gade, Luiz Bonfa, Ástor Pantaleón Piazzolla, Henry Purcell, Thomas Bateson, Melchior Frank, Valentin Haubmann, Johann Sebastian Bach, Ludwig Maurer, Franz Joseph Haydn, Jeremiah Clarcke, Jean Joseph Mouret, Alessandro Scarlatti, Johan Ludwig Krebs, Johann Pachelbel, George Frideric Haendel, Johann Pezel, Claude Gervaise, Johann Adsson

Mai multe informatii pe simfoniidevara.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Bucurestiul este sub asediu! Panica in direct! | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.