Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino sa afli cum poti deveni Delegat de Tineret la Natiunile Unite!

1

Consiliul Tineretului din Romania – CTR , in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe si cu Autoritatea Nationala petru Sport si Tineret, a declarat deschis apelul la candidatura pentru mandatul de Delegat de Tineret 2010-2011!

Pentru ca tu sa obtii direct de la organizatori informatiile de care ai nevoie, Consiliul Tineretului din Romania te invita la sesiunea de informare privind Programul Delegat de Tineret la Natiunile Unite 2010-2011 la Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, in data de 1 iunie 2010 intre orele 16:00 – 18:00.

Vei avea ocazia sa:

• Afli cum poti aplica pentru mandatul de Delegat de Tineret la ONU
• ce poti face in callitate de Delegat de Tineret
• care sunt criteriile de eligibilitate
• care este profilul Delegatului de Tineret
• primesti raspunsuri la intrebarile tale despre Program

Daca vrei sa afli cum poti face o schimbare pentru tinerii din Romania, trimite un e-mail pana pe 1 iunie la ora 12:00 la adresa delegatdetineret@ctr.ro cu subiectul „In atentia Irinei Moisescu” in care sa mentionezi nume, prenume si unde esti student/a.

Evenimentul  se desfasoara in data de 1 iunie 2010 de la ora 16:00 la 18:00 la Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu, nr. 46, Bucuresti
Echipa CTR te aşteapta!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.