Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urban Talks Meetup at TechHub

0

Sursa: aici.

Pentru a ne pregăti pentru cea de-a patra ediție a conferinței Urban Talks, care va avea loc în București pe 11-13 mai 2019, invităm toți partenerii și prietenii UrbanizeHub, precum și pe cei ce vor să afle mai multe despre noi, la primul din cele două meet-up-uri care vor fi organizate înaintea conferinței, la TechHub București, pe 12 aprilie, începând cu ora 19.00.

Cine suntem noi?

UrbanizeHub este o platformă colaborativă, un laborator de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă. Comunitatea UrbanizeHub este formată din experți ce oferă soluții pentru orașele viitorului și din oameni reponsabili, cu viziune și ambiție, care își doresc să modeleze orașele în care trăiesc.

Prin evenimentele Urban Talks, aducem în prim-plan soluții smart și sustenabile pentru orașe.

Ideea Urban Talks s-a născut din nevoia simplă de a conecta oameni inovatori, creativi, iubitori ai tehnologiei, lideri ai comunităților, companii și cetățeni care au valori comune și visează la o lume mai bună.

— ENG —

To prepare for the fourth edition of Urban Talks, which will take place in Bucharest on May 10-12, 2019 (location TBA), we’re inviting all our partners and friends, as well as those who want to learn more about us to the first of two pre-event meet-ups, at TechHub, on April 12, starting at 7 pm.

Who are we?

UrbanizeHub is a global online start-up, an aggregator of ideas, opinions, projects and news about smart cities and sustainable urban development. Through UrbanizeHub, city leaders, urban planners, innovators, companies and citizens can come together, discuss their ideas and take action.

Through Urban Talks, we bring smart and sustainable solutions for cities.

We educate. We connect. We inspire.

The idea for Urban Talks was born out of a simple need of connecting innovators, leaders, changemakers and dreamers who share the same values and dream of a better world. Through their Urban Talks, they inspire us to get involved in projects that shape the future of our cities.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.