Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teatrul În Culise la festivalul independenților (FNTi2014)

0

Teatrul În Culise are plăcerea să vă anunțe că în weekend-ul 07-09 Noiembrie participă în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Național de Teatru independent (FNTi 2014) cu două producții ale regizorului Cristian Bajora – Vineri, 07 Noiembrie, de la ora 19:00 se va juca spectacolul ”Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți”, iar Sâmbătă, 08 Noiembrie, ora 19:00, o savuroasă comedie despre relații: ”Proștii sub clar de lună”. Spectacolele se vor desfășura în spațiul din Piața Națiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub).

Bazat pe un text de Theo Herghelegiu, spectacolul ”Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți” prezintă într-o lumină tragicomică psihozele tinerilor de astăzi, care devin captivi în circuitul obositor al vieții obișnuite și ajung să-și piardă visurile. Molipsiți de rutina vieții de cuplu, Albert și Efluvia aleg să divorțeze și să-și trăiască viața la maximum. Finalul îi surprinde pe cei doi din nou împreună. Cum au ajuns acolo afli numai din spectacol.

4

Spectacolul ”Proștii sub clar de lună” (de Teodor Mazilu) este o comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu, o imagine-metaforă pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

Vino alături de noi să susții teatrul independent! Spectacolele În Culise te așteaptă în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub). Garantăm că sunt exact ca noi – tinere, actuale, pline de viață.  Pentru rezervări vă rugăm să sunați la 0735026762 sau să intrați pe site-ul nostru: http://inculise.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.