Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O lume intreaga va urmari spoturile romanesti de la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

0

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este foarte aproape de marele start! Maine, 7 noiembrie, de la orele 20, la Sala Polivalenta se vor intampla lucruri pe care devoratorii nu le vor uita pana la adanci batraneti!

In cele 7 ore de program interactive, pasionatii de reclame vor viziona patru calupuri de spoturi publicitare, dezbatute cot la cot cu un specialist in comunicare si se vor convinge ca publicitatea romaneasca este in continuare pe val! O demonstreaza cele patru spoturi romanesti incluse in programul international al evenimentului organizat in peste 40 de tari!

In seria succeselor internationale ale agentiilor de creatie din Romania se inscrie spotul publicitar „Cainii”, creat pentru Politia Romana si semnat de Next Advertising. O lectie oferita pietonilor prin puterea exemplului dat de patrupede care stiu sa foloseasca trecerea de pietoni!

afis_NDP1

Spot : Câinii pentru Politia Rutiera

https://www.youtube.com/watch?v=mjc2W88svyk

Echipa de creatie: Next Advertising

Strategy, Copywriter: Semida Durigă
Creative Director, Director, Edit: Liviu David
PR Specialist: Floriana Scânteie
Media Director: Ruxi Muntean
Media Manager: Oana Radu

Casa de prodictie: Reloadfilm

Reloadfilm Producers: Sebastian Tudor, Traian Ardac
Reloadfilm Postproduction: Oana Râpeanu

Al doilea spot publicitar care va fi vizionat de devoratorii din intreaga lume este „Depeche Cava d’oro Mode”, creatie Papaya Advertising, care vorbeste despre rafinamentul muzical si culinar din mediul rural.

Spot Depeche Cava d’oro Mode

http://www.youtube.com/watch?v=5ptTKMR8CBo

Creatie: Papaya Advertising

Robert Tiderle – Creative Director

Petru Cuciuc – Art Director

Ramona Sima – Client Service

Casa de productie: Smart Film

Regizor: Razvan Marculescu

DOP: Alex Sterian

Post-productie: Bro Visual & Sound Design

Spotul publicitar „Basculanta” pentru Ciuc, de care s-a ocupat echipa de creatie 23 Communication Ideas. Mesajul amuzant este simplu: berea nu se bea pentru promotii, ci pentru gust!

Spot: Basculanta pentru Ciuc

http://www.youtube.com/watch?v=dhi7Yrr0zWc

Echipa de creatie:

23 Communication Ideas

Strategy, Copywriter: Laurentiu Semeniuc / Antonio Marzavan / Bogdan Costin
Creative Director, Director, Edit: Bogdan Naumovici
Casa de productie: Multimedia Est

MME Producers: Dragos Vilcu
MME Postproduction: Dragos Potop

Campania de relansare a brandului Carpatina, de care s-a ocupat echipa de creatie 23 Communication Ideas, aduce in fata publicului o creatie publicitara care se concentreaza pe consumator si nevoia sa de a-si mentine spiritul tanar. Un brand de apa care vorbeste despre oameni!

Cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate va fi moderata de simpaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU care au mereu pregatite replici spirituale, glume spontane, rime jucause si rezerve infinite de buna dispozitie.  Dupa show-ul incediar sustinut de DJ Cosmin Cojocaru in deschidere, atmosfera va fi intretinuta de super concerte marca What’s Up si Jagermeister Brass Band.

Aspirantii la statutul de participanti la cea mai lunga noapte a publicitatii romanesti isi mai pot rezerva inca un loc in mijlocul distractiei!  Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678,in oficiile Postei Romane,in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pe  https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se anunta mai creativa, mai interactiva si mai surprinzatoare ca niciodata!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.