Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEATRU labirint: A fi sau a nu fi în labirintul unei tiranii…

0

Macbeth și-a găsit job, construiește chestii. Și vrea să îți arate lumea lui.

Vrei să treci printr-o experiență intensă, care îți va da realitatea peste cap și te va introduce într-un spațiu care nici nu știai că poate exista? Gândește-te cum ar fi să te pierzi într-un univers senzorial, în care nimic nu are sens, dar totul este atât de posibil; să te rătăcești într-o lume fascinantă pe care nu ai întâlnit-o, dar poate deveni oricând realitate. Vei fi actorul principal într-o lume a regulilor răsturnate, a iraționalului și a tiranilor reinventați. Toate acestea cu un pic de Shakespeare în ele.

 experf-forum

 Sursa: aici.
Teatrul labirint reprezintă o serie de construcții fizice și spirituale pe care le vei simți din postura de actor și uneori scenarist, iar fiecare experiență este unică. Ne vom întalni pe 19 noiembrie pentru a intra pe drumul necunoscut al unei democrații distorsionate. Vom accepta 25 de cetățeni activi, care vor să înțeleagă politica dintr-o perspectiva personală. Îi/le vom lua pe primii curajoși/ primele curajoase în ordinea înscrierii.

DEADLINE pentru înscrieri: 15 noiembrie, inclusiv. Dacă te interesează, iscălește AICI.

Pentru descântece, comploturi și întrebări: macbeth@expertforum.ro

Călătoria fantastică se va desfășura în București. Experiența va fi individuală. Trebuie să îți rezervi în total 1.5 – 2 h. Este important să știm dacă poti participa cu certitudine, întrucât întregul program depinde de participarea fiecăruia dintre cei înscriși. Așadar, gândește-te bine înainte să te înscrii. Participarea este gratuită.

Evenimentul este organizat cu sprijinul unui grant al British Council Romania.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.