Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg de Sânziene, Bucureşti 24 iunie

0

Invitatie la Zi şi Noapte de Sânziene


Agenţia J’Info Tours organizeazã la Muzeul Ţãranului Român (Bucureşti), în data de 24 iunie, Zi şi Noapte de Sânziene. Între orele 12:00 ºi 20:00 puteţi vizita un Târg de Sânziene la care vor participa peste 20 de meşteri cu obiecte din lemn şi ceramicã,trãistuţe şi şervete, coşuleţe împletite manual, ţesãturi şi cusãturi, icoane pe sticlã şi lemn. Intrarea la târg este de 2 lei.

targ-de-sanzieneÎntre orele 21:00 şi 22:30 sunteţi invitaţi la un spectacol de teatru în aer liber, în regia Anei Cucu. În distribuþie: Sorin Şaguna, Mãdãlina Ridea, Alexandru Sinca, Andreea Gheorghe şi Graţiela Bãdescu .

Întrarea la spectacol este liberã.

Eveniment realizat la initiativa doamnei Carmen Pavel. Cu sprijinul Comisiei de Cultura, Invatamant, Culte si Sport a Consiliului General Municipiul Bucuresti  – Comisia de Turism. Parteneri media: 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Port.ro, Hot News, Observator cultural

Va asteptam cu drag si fast!
Relatii la: 0721100455;021/3165810noname

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.