Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Stapanirea tracului si valorificarea emotiilor in Public Speaking

0

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 5 februarie, de la ora 19:00, la cursul Stapanirea tracului si valorificarea emotiilor in Public Speaking sustinut de Irina Ungureanu.

Tracul

Cursul ofera atat instrumentele necesare unor abilitati de comunicare sporite, cat si mediul optim pentru interactiunea cu un public diversificat. Frica de a vorbi in public nu trebuie neaparat sa fie un obstacol in calea transmiterii mesajului nostru, si nici ,,o bila neagra” in felul in care suntem perceputi de catre un interlocutor sau un public anume.

O voce calma si calda, o pozitie corporala ferma, dar degajata, siguranta si flexibilitate in discurs, spontaneitatea si imaginatia, ca si o atentie bine orientata catre semnalele de oboseala sau de iritare ale interlocutorului nostru, sunt toate elemente esentiale pentru imaginea si succesul personal.

Lector: Irina Ungureanu
Data incepere: 5 februarie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 6

Frecventa: saptamanal, joi

Cost: 300 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 270 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.