Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Seara deschisa @ centru de dezvoltare SOLISIS

0

SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, va invita marti 30 septembrie, la o Seara deschisa la care ii puteti sa ii cunoasteti si sa le intelegeti mai bine activitatile. Se poate discuta pe baza intrebarilor voastre, puteti cunoaste oameni ca si voi preocupati de cautarea spirituala, de intelegerea si cunoasterea propriului sine.

logo solisis

Puteti intelege mai bine ce se intampla la Solisis si mai multe despre posibilitatea de face parte din grupul permanent care persevereaza in cunoasterea sinelui si autoeliberare.
Centrul Solisis organizeaza cursuri si seminarii prin care sa ne intelegem emotiile, gandurile, sa ne „vedem” , pentru a vindeca aspectele impure care sunt cauzele suferintelor si ale dezechilibrelor. Multe lucruri pe care le intelegem, aici suntem ajutati sa le punem in practica concret in viata de zi cu zi.Scopul este de a putea incepe sa traim constient, ghidati de Suflet, lucru care se poate doar in momentul in care ne eliberam de umbrele si limitarile egocentrismului.

Cursurile se pot face in grup sau individual.Va asteptam cu drag la un ceai si sa petrecem o seara frumoasa si interesanta impreuna!

Centrul Solisis este un centru de dezvoltare spirituala din Bucuresti . Cei reuniti in jurul acestui centru cauta sa inteleaga dincolo de aparente, cauzele suferintei umane pentru a ne putea elibera si trai in unitate cu constiinta divina din fiecare din noi.

Pe linie teosofica si gnostica (in esenta lor toate curentele spirituale aduc acelasi mesaj), cautam invatatura sub forma de cunoastere si integrare- manifestare a ceea ce e invatat.
Un film despre cum ajuta dezvoltarea personala:
http://www.youtube.com/watch?v=pK-XWUgFWBAMai multe informatii aici: www.solisis.org

Cand? marti 30 septembrie, incepand cu ora 18.30
Unde? zona Mariott, Bucuresti

Intrare libera
Inscrieri la : office@solisis.org (pentru inscriere va rugam lasati numarul de telefon), 0747540982
Ne gasiti si pe facebook: Solisis page https://www.facebook.com/pages/SOLISIS/212750055409489

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.