Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian CSR Awards 2018 și-a desemnat câștigătorii

0

Au fost acordate 65 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte de responsabilitate socială în 2016 în cele 10 secțiuni ale competiției.

Liudmila Climoc – CEO Orange Romania, Irina Ionescu – Coca Cola HBC Romania, ADDA & Dana Rogoz, Robert Diaconeasa și OMV Petrom au primit premii speciale pentru dedicarea de care au dat dovadă în promovarea responsabilităţii sociale în România.

A șasea ediție a celei mai importante competiții dedicate responsabilității sociale corporative – Romanian CSR Awards – și-a desemnat câștigătorii. Au fost acordate 65 de premii și mențiuni companiilor care au derulat proiecte cu impact în comunități în anul 2017, în cele 10 secțiuni ale competiției.

În cadrul galei au fost acordate și patru premii speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro.

La categoria CEO for CSR castigatorul de anul trecut Steven van Groningen – CEO Raiffeisen Bank  i-a inmanat trofeul castigatoarei din acest an Liudmila Climoc – CEO Orange Romania, iar Leader CSR a fost desemnată Irina Ionescu Public Affairs & Communication Manager, Coca Cola HBC Romania.

ADDA & Dana Rogoz şi-au adjudecat premiul Star CSR pentru implicarea de care a dat dovadă în promovarea unor cauze sociale, iar Robert Diaconeasa, alis daddycool, a fost desemnat Vlogger-ul Responsabil al anului 2017.

Premiile I, pentru cele mai bune campanii din fiecare categorie au fost adjudecate de: Telus International, Edenred Romania, Coca Cola HBC Romania, REWE Romania, NN Asigurări de Viață, Fundația Orange, OMV Petrom, Mega Image, Holcim și Procter & Gamble.

Lista completă a câştigătorilor poate fi găsită pe site-ul competiției www.CSRawards.ro.

„Se împlinesc 6 ani de când am decis să organizăm primul eveniment în care să aducem în prim plan oamenii şi companiile care dedică resurse şi timp pentru a schimba în bine lumea în care trăim. Anul acesta am avut un număr record de proiecte înscrise, o creștere de peste 30% comparativ cu anul trecut. Mulțumim tuturor celor care au înscris proiecte în competiție și partenerilor care au avut încredere în echipa CSRmedia.ro și au susținut organizarea acestei ediţii aniversare”, a declarat Lăcramioara Botezatu, organizator al competiției Romanian CSR Awards.

Proiectele înscrise în competiție au fost evaluate de către 11 membri ai Juriului, care au ținut cont de impactul și relevanța proiectelor pentru comunități, numărul de beneficiari, de angajați și voluntari implicați în proiect, dar și de eficiența bugetului investit.

Evenimentul a fost sustinut, in calitate de Parteneri, de companiile: Ursus Breweries, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC, Petrom, E.ON, KFC, TELUS International, Holcim, Aqua Carpatica, CEZ, Telekom si Penny Romania.

Sustinatori ai Galei au fost companiile: GoodSign, LUC by Raluca Barbu, Mind Shop si The Flower Society.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com si wwwCSRNews.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.