Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Revista BeWhere! s-a lansat oficial!

0

Revista BeWhere! s-a lansat oficial vineri, 9 martie, pe scena Teatrului National din Bucuresti.

Lansarea a marcat sase luni de la aparitia pe piata bucuresteana si a anuntat o schimbare de strategie a revistei. Incepand din luna martie BeWhere! se distribuie nu doar in Bucuresti, ci si la nivel national in peste 50 de orase.

Conceptul evenimentului a mizat pe o conventie teatrala, insa invitatilor nu li s-a propus un spectacol de teatru. Dupa filmul de prezentare a echipei si discursul oficial, logica a fost inversata prin joc si schimbare de perspectiva, toti spectatorii fiind invitati pe Scena Mare pentru a deveni actori ai vietii orasului.

Printre cei aproape 400 de invitati care au participat la eveniment s-au numarat: Mihai Chirilov, Marius Chivu, Marius Constantinescu, Gabriela Massaci, Voicu Radescu, Adina Rosetti, Ada si Alexandru Solomon, Camelia Vacaru, reprezentanti ai presei si ai institutiilor de cultura din Bucuresti. Fotografii puteti vedea aici.

De sase luni BeWhere! isi propune sa ofere raspunsuri pertinente la intrebarea ”unde iesim in oras?”. Prin cele 80 de pagini ale revistei (si prin intermediul site-ului www.bewhere.ro) va adresam, luna de luna, un indemn: BeWhere the city is! … fie ca sunteti pasionati de film, de teatru, fie ca vorbim despre cele mai bune concerte sau despre localuri nou deschise. Editorii BeWhere! sunt specialisti pe fiecare domeniu in parte, si v-au obisnuit cu dosare tematice, cu interviuri, cu recenzii si cronici avizate, cu recomandari si editoriale axate pe viata Bucurestiului. Editia aniversara de martie va propune sa vedeti viata orasului in alb si negru. Am ales aceasta metafora „vizuala” atat pentru a surprinde cateva dintre tendintele artelor in acest moment, dar mai ales pentru a ne dezvalui pozitia editoriala, scrisa negru pe alb.

Echipa BeWhere!

Stela Nadoleanu, Redactor-Sef

Anca Negoita, Redactor-Sef Adjunct

 

Liliana Trinca, Art Director

Mihai Priboi, Director General

Aura Clara Marinescu, Editor Oras

Patricia Marinescu, Editor Muzica

Ileana Birsan, Editor Film

Cristiana Gavrila, Editor Teatru

Ema Stere, Editor Carte

Igor Mocanu, Editor Arta

Florin Barbu, Editor Localuri

Teodor Duna, Editor Text

Adi Bulboaca, Editor Foto

Ionut Constantinescu, Content manager

 

 

Multumim Teatrului National si d-lui Director Ion Caramitru pentru amabilitatea de a ne fi gazduit, precum si sponsorilor si partenerilor nostri: Apa Nova, Borsec, Pernod Ricard (prin brandurile Jameson si Absolut Vodka), F64 admosfera. Multumim pentru sprijin si

increderea acordata postului de radio Guerrilla precum si insitutiilor si Institutelor Culturale din Bucuresti cu care colaboram deja de jumatate de an. Multumim, cu aceasta ocazie, tuturor celor care ne-au fost alaturi vineri si tuturor celor care ne citesc!

Revista BeWhere! apare in prima joi a lunii. Se tipareste pe hartie mata, intr-un tiraj de 15.000 de exemplare. Se distribuie in Bucuresti si in tara prin retelele InMedio si Relay, Hiparion, precum si in librariile Anthony Frost, Bastilia, Carturesti, Dalles, Diverta, Eminescu si Humanitas la pretul de 8 lei.

Abonamente pe www.bewhere.ro, prin Zirkon Media sau Interpress Sport la pretul de 35 lei/6 luni; 70 lei/12 luni.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.