Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programe pentru adolescenţi la MNAR / noiembrie 2012

0

Aţi fi surprinşi câte se pot ascunde într-un muzeu, dacă sunt oameni potriviţi care să vă arate!

Eu, tu, noi. Despre brand personal, imagine, naţiune.

O întâlnire-eveniment pentru tineri în expoziţia „Mitul naţional. Contribuţia artelor la definirea identităţii româneşti (1830-1930)”

Un program adresat adolescenţilor care îşi doreşte să discute despre identitate de toate felurile,de la cea individuală, cea a unei companii sau a unui produs, până la cea a unei ţări. Pornind de la  modul în care am ajuns să ne afirmăm şi să ne individualizăm ca o naţiune, ajungând astăzi să fim frumoşi ca ţară, dar neînţeleşi, buni ca indivizi, dar nu ca un colectiv, vom vorbi despre branding şi imagine, despre ce am vrea să transmitem şi ce transmitem de fapt, despre cine suntem şi cine am vrea să fim.

Vă propun să participaţi.

Întâlnirile se vor desfăşura astfel:

* Sâmbătă,  24 noiembrie 2012, de la ora 12:00, întâlnire pentru tineri de 13-14 ani;
* Duminică, 25 noiembrie 2012, de la 12:00 sau de la 16:00, întâlniri pentru tineri de 15-18 ani.

Preţ bilet: 7 lei.
Participarea la acest eveniment se face numai pe bază de înscriere, în limita locurilor disponibile, prin telefon la numerele 021.314.82.19 sau 021.313.30.30 interior 923 sau prin e-mail la educatie@mail.museum.ro până vineri, 23 noiembrie, ora 14:00.

http://www.mnar.arts.ro/

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.