Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul eveniment din România dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei

0

AVON, compania pentru femei, a organizat astăzi, 20 septembrie 2013, prima ediţie a evenimentului anual CSR4WOMEN, primul eveniment din România dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei.

csr4women

Organizat sub forma unei conferinţe cu gală de premiere, evenimentul  promovează respectul de sine, frumuseţea şi sănătatea femeilor şi drepturile acestora. CSR4WOMEN înseamnă recunoaşterea naţională a campaniilor, proiectelor şi personajelor care sunt alături de femei, prin susţinerea lor.

,,Avon este compania despre femei şi pentru femei. Suntem alături de ele în momentele fericite, dar şi în momentele dificile. Prin campanii dedicate, luptăm de 11 ani împotriva cancerului la sân şi de 5 ani împotriva violenţei domestice. Anul acesta ducem povestea mai departe prin organizarea unui eveniment anual dedicat CSR-ului pentru femei. Punem punctul pe Share, distribuind poveştile unor femei exceptionale care acum devin adevărate exemple“ a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON România & Moldova.

La eveniment au participat persoane publice care se implică în campanii sociale pentru femei, susţinând prezentări în cadrul unor paneluri distincte: Amalia Enache,  Cornel Ilie, Leonard Doroftei, Lucian Mândruţă şi Carmen Avram.

,,M-am alăturat campaniei AVON de lupta împotriva violenţei domestice pentru că ştim că vorbele au mult mai multă putere şi efect decât are o palmă. Doamnelor, aveţi putere să spuneţi STOP!”, a spus Cornel Ilie, în cadrul evenimentului.

Premiile CSR4WOMEN

,,An de an la CSR4WOMEN vom premia femei excepţionale din CSR-ul românesc. Vom recunoaşte eforturile lor şi vom aplauda la scară largă meritele deosebite pe care aceaste femei ambiţioase le au”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON România & Moldova.

În cadrul ediţiei 2013 au fost oferite 5 premii la 3 categorii: journalism, blogging şi ONG-uri. Premianţii sunt:

  • Jurnalism:

Lucian Mândruţă

Daniela Palade-Teodorescu – redactor-şef revista Avantaje

Elena Stancu – redactor-şef adjunct revista Marie Claire România

  • Blogging: Simona Tache
  • ONG: Victoria Asanache – preşedinte Asociaţia Amazonia

Primul Program de Finanţare Avon– anunţarea câştigătorilor la CSR4WOMEN

Prin Programul de Finanţare, Avon sprijină iniţiativele organizaţiilor neguvernamentale şi ale instituţiilor publice şi private din domeniul sănătăţii şi serviciilor sociale.

Organizat sub forma unui concurs de proiecte, Programul are ca scop depistarea precoce, intervenţia şi recuperarea în cazul cancerului la sân, precum şi suportul adresat victimelor violenţei domestice.

Valoarea totală a grant-urilor oferite la ediţie2013  a Programului a fost de 100,000 de dolari.

Din cele 40 de proiecte eligibile au fost aleşi 2 câştigători la “proiecte pentru sănătatea sânilor” (valoare totală 52,600 $):

Grantul  1 în valoare de 40,000 – Spitalul Privat ISIS din Constanţa
Grantul 2 în valoare de 12,600 – Spitalul Municipal Câmpia Turzii

şi 2 la “proiecte pentru  victimele violenţei domestice” (valoarea totală 45,000 $):

Grantul 1 în valoare de 30,000 de dolari  – Casa Estera din Sibiu
Grantul 2 în valoare de 15,000 de dolari  – Casa Esther din Braşov

Despre AVON

AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2012, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi website-urile campaniilor CSR AVON: www.avoncampaniisociale.ro.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.