Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Groovy nights at the Museum” / 25 septembrie / Bucurestiul Creativ

0

Camira Events & Travel organizeaza concertul „Groovy nights at the Museum”  in data de 25 septembrie 2013

Agentia de evenimente si turism, Camira Events & Travel, organizeaza concertul „Groovy nights at the Museum”  sustinut de duetul Playthoven, ca proiect in cadrul Festivalului International “George Enescu”, sectiunea “Bucurestiul Creativ”.

Concertul „Groovy nights at the Museum”  sustinut de duetul Playthoven va avea loc in data de 25 septembrie, incepand cu ora 19.00, in curtea Muzeului George Enescu, de asemenea partener al evenimentului .

playthoven1_resizedCamira Events & Travel impreuna cu partenerii sai, invita participantii sa asiste la concertul sustinut de un duet de muzicieni tineri, Anca Sinaci, absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti si Radu Sinaci, fost student al maestrului Marian Cazacu, membru al Orchestrei de Camera Radio. Duetul Playthoven foloseste un sound nou, original, care acopera ca stiluri jazzul, rockul, preluari si prelucrari ale unor piese clasice intr-un mod inedit si, nu in ultimul rand, coveruri. Concertul este presarat cu diverse glume muzicale care vor incanta audienta. Cei doi vor canta la vioara, violoncel si saxofon.

bucuresti creativ“Bucurestiul Creativ”, parte din Festivalul International “George Enescu” in acest an, este un spatiu magic, al creativitatii si al valorii, al muzicii si al artelor plastice, deschis tuturor.

Festivalul International „George Enescu” este cel mai important eveniment cultural international organizat in Romania, care pune tara noastra in circuitul cultural al elitelor mondiale. In perioada 1-28 septembrie 2013 se desfasoara Editia a XXI-a a Festivalului Internaţional “George Enescu”.

 

logo camiraCamira Events & Travel este companie specializata in organizarea de evenimente corporate si in managementul destinatiei.

Camira Events & Travel este agentie acreditata IATA, are certificarea ISO 9001 si este membra a asociatiilor internationale de profil MPI (Meeting Profesional International), ASTA (American Society of Travel Agents).

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.