Premiile Pentru Un Mediu Curat – inca o sansa de inscriere

0

„Gala Premiilor pentru un Mediu Curat” a ajuns la cea de-a unsprezeccea ediție. In cele zece editii de până acum au fost inscrise peste 500 de proiecte care reprezintă exemple de bune practici.

În acest an, data de 3 octombrie a marcat lansarea sesiunii de înscrieri pentru cea de-a XI-a ediție a competitiei „Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, devenită deja un brand ECOTIC. Instituțiile de învățământ, companiile, ONG-urile și instituțiile publice sunt in continuare invitate să își înscrie proiectele dedicate mediului direct pe website-ul competiției, www.premiilepentrumediucurat.ro având șansa de a câștiga o tablă interactivă (instituțiile de învățământ), pachet servicii comunicare (ONG-uri), laptop de ultimă generație (instituțiile publice) și un voucher Altex (companii).

„Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat” este un concurs al Asociației ECOTIC, organizat la nivel național și dedicat inițiativelor de protecție a mediului și conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate să se înscrie companii, instituții de învățământ, instituții publice și ONG-uri care au dezvoltat, începând cu luna octombrie 2018, proiecte dedicate protectiei mediului.

Înscrierile se fac pe www.premiilepentrumediucurat.ro prin accesarea formularului online de înscriere, disponibil la adresa https://www.premiilepentrumediucurat.ro/inregistreaza-proiect/ până cel târziu pe 25 noiembrie.

„Acest premiu a insemnat bineinteles o mare bucurie personala si o adevarata satisfactie profesionala. Este rezultatul muncii unei echipe intregi, elevi, dascali si parinti. A fost un vis care a devenit realitate iar pentru acest lucru aducem multumiri echipei ECOTIC. Am demonstrat ca si scolile din comunitatile rurale se implica in activitatile ecologice, sunt preocupate de a trai intr-un mediu curat, de a cultiva elevilor simtul civic si responsabil. Premiul ofera un sprijin real in buna desfasurare  a procesului instructiv-educativ.  Participantii din cadrul proiectului au fost stimulati de succesul obtinut, exprimandu-si dorinta de a continua actiunile si responsabilitatile asumate”, declara director prof. Anca Potra de la Scoala Gimnaziala Doba, judetul Satu Mare.

Data limită de înscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2018, acestea urmând  a fi evaluate de un juriu de specialitate. Votul final îl va avea însă publicul prin intermediul paginii de Facebook Organizația ECOTIC.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 decembrie pe website-ul ECOTIC, premiile urmând a fi acordate în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat.

Concursul este organizat cu sprijinul Ministerului Mediului, Eleven, Heineken, InfoCons, Hotnews, Cărturești, Oameni si Companii, Romania Pozitiva, Image Factory, CCIFER si Stiri ONG.

Pentru mai multe detalii: www.premiilepentrumediucurat.ro .

Despre ECOTIC:

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteti un e-mail la logistica@ecotic.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.